Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Estiluz Poulpe Gulvlampe

Til forrige side
Type: GulvlamperProducent: Estiluz
  • Estiluz Poulpe Gulvlampe
  • Estiluz Poulpe Gulvlampe
13.999,00 kr
13.999,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid
Ryd

Info

Estiluz Poulpe  Gulvlampe er en dekorativ lampe som kan placeres overalt i rummet.

Samtidig skaber dette gulvlys  æstetisk og en fornøjelse at se på, når lampen er slukket. Formen er skabt ud fra en blæksprutte som med sine lange arme blidt samler sig ved gulvet og indfanger lyset.

Estiluz Poulpe gulvlampe giver et indirekte nedadrettet lys gennem en akryl diffuser.

Leveres inkl. ledning med stikprop og ekskl. E27 max. 20W lyskilde

Produktspecifikationer
Spænding

Max. wattage

20W

Fatning

E27

Dæmpning

Farvetemperatur

Lumen

1512

Farve

,

Modelnavn

P-2949

Størrelse

Ø40-59cm/H:167cm

IP

IP20

Om producenten
Hos Elministeren.dk er vi stolte af, at vi er nogle af de første til at præsentere den spanske dekorative belysningsproducent Estiluz på det danske marked. Dette sker i samarbejde med Leaning Towards Design, som er skandinavisk importør af brandet.

High-end dekorativ belysning

Virksomheden blev grundlagt i 1969 nord for Barcelona. Estiluz' fokus er at designe, udvikle, fremstille og distribuere high-end dekorative belysningsprodukter. Det særlige ved Estiluz er, at de fremstiller og producerer alle deres lamper på egne fabrikker. Dermed kan de sikre kvaliteten fra det første metal formes til lamperne står færdige.

Global pioner

Firmaets elegante, funktionelle og tidløse design, gode kvalitetsmaterialer og produktudvikling har gjort Estiluz til en global pioner i belysningsbranchen med regionale salgskontorer i Paris, New York og Frankfurt. Brandet er blandt andet kendt for sine Balloon-lamper, som giver en elegant og dekorativ belysning på barnets værelse.

Førende karismatisk brand

Estiluz bliver opfattet som et af de mest karismatiske brands i belysningsbranchen og er internationalt anerkendt med priser såsom Mention on Honor for den europæiske Design Management Award 2010 og Delta Award 2012 for den originale design med Balloon-lampen.

Læs mere