Martinelli Luce Avro Pendel

Lampefarve: Blå

8.549,00 kr.

Lampefarve
Produktinformation "Martinelli Luce Avro Pendel"

Martinelli Luce Avro Pendel tiltrækker med sit moderne look og innovative funktioner. Lampeskærmen i den nederste del skjuler en multi-stikkontakt, der leverer strøm til forskellige enheder, dertil kan du oplade elektroniske devices.

Pendlen udsender diffust lys med dæmpbare funktioner, samt er driver integreret i loftrosetten.

Lyset er LED 2700K CRI 80+ 5000 lumen.

Martinelli Luce Avro pendel er udført i aluminium og methacrylat og kommer i 4 flotte finish – orange, blå, hvid og sort.

Pendlen har 60 cm i skærmdiameter, 25 cm i højde og leveres med ledning.

Designet af Studio Natural i 2019

Spænding: 230V
Fatning: LED MODUL
Max. wattage: 36W
Farvetemperatur: 2700K
Dæmpning: Ja
Farvegengivelse: CRI 80+
Materiale: Aluminium/ Methacrylat
Størrelse: Ø60cm/H:25cm
Lampefarve: Hvid
IP: IP20
Lampefeber

Kvalitet, eksklusivt design samt nøje udvalgte leverandører. Det er tre af kendetegnene bag det danske firma Lampefeber, der siden 1992 har specialiseret sig i nytænkende og klassiske lamper.

Dansk belysningsfirma i international liga

De fleste lamper er importeret fra lande som Italien, Spanien og Tyskland. Lande som alle er kendte for deres flotte design og kvalitetsprodukter. Det er én af årsagerne til, at lamperne bliver solgt til kunder i hele Skandinavien. Lampefeber sætter en ære i at medtænke detaljen og originaliteten i alle deres produkter, hvilket gør det spændende at gå på opdagelse blandt lamperne.

Gazelle-prismodtager fire gange

Lampefeber har igennem årene vundet adskillige priser og anerkendelser. De har blandt andet vundet Gazelle-prisen fire gange. En pris, der gives til et firma med en sund forretning og med stærk økonomisk vækst. Ligesom de har vundet Reddot Design prisen. Senest har de i 2013 vundet designprisen på Formland-messen i Herning for lampen Tilt, der er designet af firmaet NYTA og som forhandles her hos Elministeren. Ligesom vi forhandler de populære lamper som Marset og Studio Italia Design.

Se alle brandprodukter

0 af 0 bedømmelser

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.