Pablo Candel Portable Bordlampe

Farve: Clear-White

1.685,00 kr.

Gratis levering

På lager, leveringstid: Ca. 3-5 dages leveringstid

Farve
Produktinformation "Pablo Candel Portable Bordlampe "

Pablo Candel Portable Bordlampe kan skabe fantastisk stemning til enhver lejlighed og passe perfekt til en romantisk aften derhjemme eller en festlig sammenkomst i uderummet. Dette udsøgte lysende designværk kaster et varmt og behageligt lys, der minder om stearinlysets bløde skær.

 Lampens elegante udformning er udført i gennemsigtigt PMMA og komplementeres med smukke elementer i anodiseret aluminium. Lysmodulen med berøringsstyrring er placeret på toppen og denne option giver mulighed for at justere lysintentsitet i 4 niveauer.

 Genopladelig via USB har en tilstrækkelig batterikapacitet, der holder op til 10 timer. Lyset er indbygget 2,2W LED.

Pablo Candel Portable Bordlampe fås i 4 flotte farver, så der er en til enhver smag og behag.

 

 

Lampetype: Batterilampe, Bærbarlampe
Max. wattage: 2,2W
Lyskilde: LED modul
Farvetemperatur: 2500K-1800K
Opladningstid: 3t, USB- medfølger
Dæmpning: Ja. 4-step DTW
Farvegengivelse: CRI 90
Materiale: Aluminium/PMMA
Størrelse: Ø9,7cm//H:27cm
Ledningslængde: 180cm
Farve: Smoke-Black, Clear-Silver, Clear-White, Bronze-Brass
IP: IP20
Pablo

Pablo's design er fremdrevet i front for amerikansk moderne belysning ved en kompromisløs tilgang til enkelhed og anvendelighed. Ved at sammensmelte de højeste tekniske fornemmelser med den mest passende materialevalg, er Pablo i stand til at skabe unikke, tidløse designs med kraft til at transformere ethvert miljø.

Firmaet blev grundlagt i San Francisco i 1993 af den venezuelansk-fødte industridesigner Pablo Pardo. Ved at omfatte en mindre-er-mere ideologi udfordrer Pablo ofte traditionelle designmetaforer ved at udvikle mere praktiske løsninger kogt ned til deres essens, form og lys. 

En almindelig tråd forbinder alle dets kreationer, værdsætter varighed og bæredygtighed og kasserer den ene gangs tankegang, der er så udbredt i dag. Dets mission er at skabe design, der uddyber forholdet mellem objekter, deres brugere og deres miljøer.

Se alle brandprodukter

0 af 0 bedømmelser

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.