Filter
Hudson Valley Hobart Væglampe
Hudson Valley Hobart Væglampe er fremstillet af naturlige materialer som travertin eller madera-sortsten og komplementeret med en metallisk lampeskærm, der er henholdsvis i messing eller sort. Den naturlige skønhed af stenstuktur fremhæves med det varme og behagelige lys. Hobart har et enkelt og elegant formsprog, som matcher perfekt i gangen, soveværelset eller andre steder i hjemmet, hvor der er brug for et blødt lys. Hudson Valley Hobart er 13 cm bred, 41cm høj og med et fremspring på 8 cm. Brug GU10 fatning til lyskilder, der tilkøbes separat.

5.640,00 kr.
Corbett Lighting Hopper 1 væglampe
Corbett Lighting Hopper 1 væglampe giver interiør et skær af luksus og eksklusivitet. Da Martyn Lawrence Bullard flyttede ind i en villa fra 20'erne i Hollywood Hills, som skuespilleren Dennis Hopper boede i i 60'erne, fik han inspiration. Dette værk, der er opkaldt efter skuespilleren, kunstneren og kunstsamleren, har en smuk synergi mellem de to sider af messingbladene. Den side, der bærer de hvide glasdiffusorer som ærter i en bælg, har en smuk, mørk vintage messingfinish, mens bagsiden er blevet gennemsyret til en smuk, glat naturlig sort. Corbett Lighting Hopper 1 væglampe er markant og minimal, med hentydninger til både mid-century modernisme og naturen, og er kraftfuld og unik, ligesom sin navnebror. B: 120mm H: 254cm D: 90mm Leveres ekskl. lyskilde og ekskl. ledning Se også Corbett Lighting Hopper 3 væglampe her

5.795,00 kr.
Corbett Lighting Hopper 3 væglampe
Corbett Lighting Hopper 3 væglampe giver interiør et skær af luksus og eksklusivitet. Da Martyn Lawrence Bullard flyttede ind i en villa fra 20'erne i Hollywood Hills, som skuespilleren Dennis Hopper boede i i 60'erne, fik han inspiration. Dette værk, der er opkaldt efter skuespilleren, kunstneren og kunstsamleren, har en smuk synergi mellem de to sider af messingbladene. Den side, der bærer de hvide glasdiffusorer som ærter i en bælg, har en smuk, mørk vintage messingfinish, mens bagsiden er blevet gennemsyret til en smuk, glat naturlig sort. Corbett Lighting Hopper 3 væglampe er markant og minimal, med hentydninger til både mid-century modernisme og naturen, og er kraftfuld og unik, ligesom sin navnebror. B: 120mm H: 610cm D: 100mm Leveres ekskl. lyskilde og ekskl. ledning Se også Corbett Lighting Hopper 1 væglampe her

10.995,00 kr.
Hudson Valley Bayside Bordlampe
Hudson Valley Bayside Bordlampe fusionerer modernistiske og futuristiske elementer og udtrykker ro og sikker accent med dens harmoniske silhuet. Den skønne kuppeludformede lampeskærm i messing og de bløde kurver skaber et utroligt blikfang og atmosfærisk belysning, der passer til enhver moderne interiørstil. Hudson Valley Bayside Bordlampe er hele 40 cm i højde og 33 cm i skærmdiameter. Bayside anvender E27 kronefatning og leveres med en lyskilde – E27 15W LED med dæmpbare funktioner.  

7.149,00 kr.
Hudson Valley Birch Væglampe
Hudson Valley Birch Væglampe forener den klassiske elegance med rene linjer. Den snehvide   lampeskærm komplementeres med smukke elementer i facetteret krystal og poleret metal. Birch spreder et varmt og behageligt lys, der dekorerer interiør og skaber en hyggelig atmosfære. Hudson Valley Birch Væglampe måler 12 cm i skærmdiameter, 37 cm i højde og har et fremspring på 13 cm.  Birch benytter E14 fatning, der gør nemt at finde en energibesparende eller LED lyskilde. Lyskilden tilkøbes. Ydermere vælges finish af metalelementer i nikkel eller messing.

4.649,00 kr.
Hudson Valley Blixen Væglampe
Hudson Valley Blixen Væglampe fremhæver elegance og stil i et hvert interiørrum. Den råhvide hørskærm hviler på toppen af en krystalarm og en trinformet lampeholder i poleret metal forener alle elementer i den skønne komposition. Blixen spreder et varmt og behageligt lys, der dekorerer interiør og skaber en hyggelig atmosfære. Hudson Valley Blixen væglampe måler 15 cm i skærmdiameter, 53 cm i højde og har et fremspring på 16 cm.   Blixen benytter E14 fatning, der gør nemt at finde en energibesparende eller LED lyskilde. Lyskilden tilkøbes. Ydermere vælges finish af metalelementer i nikkel eller messing.

4.672,00 kr.
Hudson Valley Blossom
Hudson Valley Blossom vil bringe skønhed til boliginteriør med sit udsøgte enestående designudtryk. Det harmoniske samspil af organiske former flyder sammen med et Piastra-glas mesterværk, hvis et hvert stykkeelement er er håndlavet. Den bladformede skærm komplementeres med bladguld eller bladsølv finish. Hudson Valley Blossom skaber en smuk visuel effekt, når lampen er tændt og den er lige så smuk, når lampen er slukket. Væglampen er 40 cm høj og har 16 cm i diameter.  Leveres inkl. lyskilde.

5.160,00 kr.
60 %
Hudson Valley Bowery Poleret Nikkel
Hudson Valley Bowery Poleret Nikkel knytter sig til en designserie, der giver interiør et skær af eksklusivitet og luksus. De kantede accentstykker binder den alsidige Bowery-lampeserie sammen.  Lampeserien består af forskellige modeller, der varierer med skærme, størrelser og metalfinish. For at få belysnings kompositioner kan du kombinere flere modeller, der supplerer hinanden og skaber en unik rolle både som et enkelt element og helhed.  Hudson Valley Bowery poleret nikkel har 13 cm i hørskærm, 55 cm i højde og et fremspring på 15 cm.  Bowery anvender E14 kronefatning, der gør nemt at finde energibesparende eller LED lyskilde.Kontakt e

1.912,00 kr. Førpris: 4.780,00 kr.
Hudson Valley Bowery Væglampe
Hudson Valley Bowery Væglampe giver interiør et skær af eksklusivitet og luksus. De kantede accentstykker binder den alsidige Bowery-lampeserie sammen.  Lampeserien består af forskellige modeller, der varierer med skærme, størrelser og metalfinish. For at få belysnings kompositioner kan du kombinere flere modeller, der supplerer hinanden og skaber en unik rolle både som et enkelt element og helhed.  Hudson Valley Bowery væglampe har 15 cm i glasskærm, 32 cm i højde og et fremspring på 18 cm.  Bowery anvender E27 kronefatning, der gør nemt at finde energibesparende eller LED lyskilde.Lyskilden tilkøbes.

3.375,00 kr.
Hudson Valley Calligraphy Væglampe  
HVL Calligraphy Væglampe er en luftig skulpturel fortolkning af kunsten i skønskrift. Ligesom de kalligrafiske linjer af hvirvlende skrift flyder hen over siden og på samme måde skaber væglampen en fantastisk visuel belysnings komposition og dekorativ effekt.  Fremstillet af glasdetaljer og metal i den udsøgte guldfinish vil give interiør er skær af eksklusivitet.  To effektive LED spreder et varmt lys og således fremhæver en pragtfuld indbydelse og æstetisk atmosfære. HVL Calligraphy Væglampe fås i Ø30 cm.

10.775,00 kr.
16.51 %
Hudson Valley Coil Væglampe
Hudson Valley Coil Væglampe er et elegant og smukt væglys, der er fantastisk at bruge f.eks i gangen eller såvel i resten af hjemmet.  Som antyder navnet skaber metalliske løkker i kombination med alabast sten i cirkelform en smuk glød. Coil kaster det skønneste lys, når lampen er tændt. Hudson Valley Coil Væglampe måler 32 cm i diameter og fås i to flotte finish – poleret nikkel eller messing.

8.124,00 kr. Førpris: 9.730,00 kr.
Hudson Valley Colton Væglampe
 Hudson Valley Colton Væglampe imponerer med sit minimalistiske designudtryk og elegance. Den smukke lampe har en tekstilskærm og en glat buede arm rejser sig frem fra en ren retlinet bagplade af metalfinish i tre variationer – messing, poleret nikkel eller antik bronze.  Colton skaber et dejligt og behageligt lys, hvilket gør det både praktisk og dekorativt. Hudson Valley Colton Væglampe har 11,5 cm i skærmdiameter, 43 cm i højde, 7x28 cm bagplade og et fremspring på 17 cm.  

3.246,00 kr.
21.05 %
Hudson Valley Danes Væglampe
Hudson Valley Danes Væglampe oser af en elegant fremtoning og et luksuriøst retro-look. Kombination af ovaler skaber et unikt designudtryk og en fantastisk lyseffekt, når lampen er tændt. Glasskærmen, som er håndlavet af boblet Piastra-glas og komplementeret med bladguld, hviler på en vintage bagplade, der  monteres direkte på væggen. Lyskilden skinner igennem og spreder et varmt og behageligt lys. B:15cmH:25cmD:10,6cm

3.695,00 kr. Førpris: 4.680,00 kr.
22.46 %
Hudson Valley Diggs Væglampe
Hudson Valley Diggs Væglampe er fremstillet af metal med en tekstureret overflade, hvis udseende minder om et solidt håndværk. Diggs er utvivlsom en æstetisk tiltalende model og vil være et smukt kompliment til forskellige indretnings stile. Indbygget LED-modul giver varmt og behageligt lys. Lyset er 5W LED 2700K.   Hudson Valley Diggs Væglampe kommer i 2 flotte finish – messing eller antik bronze.

6.862,00 kr. Førpris: 8.850,00 kr.
19.42 %
Hudson Valley Dunkirk Loftlampe
Hudson Valley Dunkirk Loftlampe fascinerer med eksplosion af lys og krystalperler. Dette funktionelle kunstværk, som minder om mælkebøtteplante, skyder ultrafine grene ud fra hver stilk og rummer udsøgte krystalperler. Dunkirk udfolder en scenografisk fyrværkerifornemmelse, som skaber en lysende harmoni i rummet ved at kombinere traditionelle elementer og modernitet. Hudson Valley Dunkirk Loftlampe måler 76 cm i diameter, 40 cm i højde og fås i to flotte finish – messing eller nikkel. Dunkirk benytter 6xE14 fatning, der gør nemt at finde energibesparende eller LED lyskilder. Lyskilder tilkøbes.

15.875,00 kr. Førpris: 19.700,00 kr.
14.13 %
Hudson Valley Gansevoort Gulvlampe
Hudson Valley Gansevoort Gulvlampe har en grafisksmuk silhuet, som er dannet af vinklede krydsende elementer i forskellige størrelser. Ved hjælp af strømlinjer og geometri skabes et elegant look og en dekorativ charme. Den fantastiske smukke lyseffekt fremhæver indbyggede LEDér, der reflekterer den ombre finish af messing og gradienten går fra lys til mørk lampefod. Hudson Valley Gansevoort gulvlampe er hele 198cm høj, Ø20cm i diameter med 20x20cm lampefod.    

19.149,00 kr. Førpris: 22.300,00 kr.
Hudson Valley Harlem Væglampe
Hudson Valley Harlem Væglampe interpreter en ultramoderne lakonisk sofistikering. Takket være lampens svævende arm i spejlblank finish og belgiske trommeskærm i hør udfoldes strømlinet designudtryk med ultraelegance. Harlem udsender et varmt og behageligt lys. Hudson Valley Harlem væglampe måler 13 cm i skærmdiameter, 61 cm høj og med et fremspring på 16 cm.  Harlem anvender E14 fatning, der gør nemt at finde en energibesparende eller LED lyskilde.  

2.945,00 kr.
Hudson Valley Ivy Pendel
Hudson Valley Ivy Pendel er en elegant glaslampe, der imponerer med enkelt og rent designudtryk. Den massive transparente glasskærm i dråbeform topper med dekorelementer i poleret metal og en kæde, som er fuldender pendel på flot måde. Skærmens elegante kurve skaber den perfekte glans og lysudstråling.  Hudson Valley Ivy pendel fås i 3 modelstørrelser – Small, Medium og Large. Smal – Ø19cm/ H:34cm lyset er E27 4W  Medium – Ø32cm/H:58cm lyset er E27 6W  Large – Ø46/H:77cm Lyset er E27 6W Vælg mellem 2 flotte finish i messing eller nikkel. Ophængshøjde kan justeres fra min 45 cm til max 140 cm  Designet af Becki Owens

4.690,00 kr.
Hudson Valley Ivy Væglampe
Hudson Valley Ivy Væglampe imponerer med enkelt og rent designudtryk, som oser af elegance. Den massive transparente glasskærm i dråbeform topper med dekorelementer i poleret metal, som er fuldender lampen på flot måde. Skærmens elegante kurve skaber den perfekte glans og lysudstråling.  Hudson Valley Ivy Væglampe i størrelse Ø19cm/H:46cm og med et fremspring på 25 cm. Vælg mellem 2 flotte finish i messing eller nikkel. Ivy-designkollektion præsenteres yderligere af pendellys i variative modelstørrelser.   Vælg mellem 2 flotte finish i messing eller nikkel.  Designet af Becki Owens

4.129,00 kr.
30.84 %
Hudson Valley Labra 12 Lysekrone
Hudson Valley Labra 12 Lysekrone er inspireret fra naturens botaniske skønhed. De slanke, svingende arme strækker sig opad og topper med synlige pære i mathvid. Labra oser elegance og vil bringe æstetisk og visuel komfort med sit luftige designudtryk samt smukt og behageligt lys. Hudson Valley Labra 12 lysekrone  – Ø132cm/H:67 cm, lyset er 12xE14. Labra kommer som en dekorativ lampeserie, der præsenteres yderligere af væglys.

21.370,00 kr. Førpris: 30.900,00 kr.
Hudson Valley Labra Lysekrone
Hudson Valley Labra Lysekrone er inspireret fra naturens botaniske skønhed. De slanke, svingende arme strækker sig opad og topper med synlige pære i mathvid. Labra oser elegance og vil bringe æstetisk og visuel komfort med sit luftige designudtryk samt smukt og behageligt lys. Hudson Valley Labra lysekrone fås i 2 modelstørrelser, der henholdsvis med 6 eller 12 lyskilder – Labra 6 og Labra 12 Labra 93 – Ø93cm/H:50cm, lyset er 6xE27 A19. Labra 132 – Ø132cm/H:67 cm, lyset er 12xE14. Labra kommer som en dekorativ lampeserie, der præsenteres yderligere af væglys.

13.875,00 kr.
Hudson Valley Labra Væglampe
Hudson Valley Labra Væglampe er inspireret fra naturens botaniske skønhed. De slanke, svingende arme strækker sig opad og topper med synlige pære i mathvid. Labra oser elegance og vil bringe æstetisk og visuel komfort med sit luftige designudtryk samt smukt og behageligt lys.  Labra kommer som en dekorativ lampeserie, der præsenteres yderligere af lysekrone i to modelstørrelser. Hudson Valley Labra væglampe måler 15 cm i bredde, 62 cm i højde og med et fremspring på 11 cm. Labra fås i 2 flotte finish – guld eller sort. 3x E27 A19 pære tilkøbes separat.  

4.296,00 kr.
Hudson Valley Martini Pendel
Hudson Valley Martini Pendel forener minimalistisk designudtryk og smukt lys. Den klassiske konisksilhuet overrasker med en bølget kant og en glød af guldskygge. Denne kombination skaber en visuel komfort og oser elegance. Fremstillet af aluminium med hvid finish og komplementeres med bladguld. Hudson Valley Martini pendel fås i 2 modelstørrelse – Ø33/H:45cmcm og Ø45/H:63cm.   Martini benytter E27 kronefatning, der gør nemt at finde energibesparende eller LED lyskilde. Ophængshøjde kan justeres fra min 65 cm til max 360 cm .

6.190,00 kr.
Hudson Valley Montgomery Bordlampe
Hudson Valley Montgomery Bordlampe er et stilfuldt og skulpturelt design, der imponerer med den perfekte skabte silhuet. Den belgiske trommeskærm af hør fusionerer med en solid lampefod af pastelfarver alabast sten. Messingdetaljer, geometriske former og udsøgte materialer skaber et ultraelegant look og varmt lys. Bordlampen er lige så smuk, når lyset er tændt som slukket. Hudson Valley Montgomery bordlampe er hele 77 cm høj, 35 cm i skærmdiameter og 13 cm i foddiameter.

10.435,00 kr.

Hudson Valley Lighting Group består af fire anerkendte brands samlet af få fælles principper: excellence, designdrevet kultur, fokus på miljøet og commitment til den højest mulige kvalitet. Med udgangspunkt i et stort ingeniør netværk og muligheder,  Hudson Valley Lighting Group prøver hele tiden at have en stort produktprogram og følge med tidens tendenser.

Hudson Valley Lighting rammer en række forskellige stiltyper. De fire brand's kerne ideér er "out-of-box-experience"- en øjeblikkelig tydelig følelse af built-to-last kvalitet.

Mitzi by HVL er vel-designet, fornuftigt prissætning og baseret med målet om gennemtænkt design belysning som er tilgængeligt. Dette er vores passion. Dette er hvad vi ved. Dette er vidunderlig belysning.

Troy Lighting by HVL  rammer to århundreder af design med følelsen af nysgerrighed, skabe en eklektisk linje af håndskabte lamper, på samme tid sofistikeret and casual, der fremhæver usædvanlige og fleksible  materialer. 

Corbett Lighting by HVL er flotte designs, fyldige materialer og håndskabte former som danner rammen i hvilket miljø de udsmykker. Design fra alle vinkler, Corbett's fantastiske lamper skal opleves for at tro på dem.