Filter
Elministeren Gavekort DKK1000
Elministeren Gavekort DKK1000 er en ideel gave til en indflyttefest, en fødselsdag, et jubilæum eller en særlig overraskelse. Med et gavekort kan modtageren selv vælge den attraktive belysning mellem vores brede udvalg af Designer Lamper. Du forærer en lampe eller et andet produkt i gave ved at give et gavekort på beløbet, så kan modtageren veksle til sit ønske. Elministeren gavekort DKK1000 kommer i et stilfuldt plast kreditkortformat i en præsentabel indpakning og sendes i en standardkonvolut, der passer gennem postkassen. Gavekortet er gyldigt 18 måneder fra udstedelsesdato. Når gavekort ønskes indløst, kontakt venligst vores kundeservice telefonisk eller på mail.  Dette Gavekort kan indløses eller være et bidrag til et større køb.  Få overblik over vores hjemmeside her.   Gavekort kan ikke returneres, ombyttes til kontanter eller refunderes.

1.000,00 kr.
Elministeren Gavekort DKK2500
Elministeren Gavekort DKK2500 er en ideel gave til en indflyttefest, en fødselsdag, et jubilæum eller en særlig overraskelse. Med et gavekort kan modtageren selv vælge den attraktive belysning mellem vores brede udvalg af Designer Lamper. Du forærer en lampe eller et andet produkt i gave ved at give et gavekort på beløbet, så kan modtageren veksle til sit ønske. Elministeren gavekort DKK2500 kommer i et stilfuldt plast kreditkortformat i en præsentabel indpakning og sendes i en standardkonvolut, der passer gennem postkassen. Gavekortet er gyldigt 18 måneder fra udstedelsesdato. Når gavekort ønskes indløst, kontakt venligst vores kundeservice telefonisk eller på mail.  Dette Gavekort kan indløses eller være et bidrag til et større køb.  Få overblik over vores hjemmeside her.   Gavekort kan ikke returneres, ombyttes til kontanter eller refunderes.

2.500,00 kr.
Elministeren Gavekort DKK300
Elministeren Gavekort DKK300 er en ideel gave til en indflytterfest, en fødselsdag, et jubilæum eller en særlig overraskelse. Med et gavekort kan modtageren selv vælge den attraktive belysning mellem vores brede udvalg af Designer Lamper. Du forærer en lampe eller et andet produkt i gave ved at give et gavekort på beløbet, så kan modtageren veksle til sit ønske. Elministeren gavekort DKK300 kommer i et stilfuldt plast kreditkortformat i en præsentabel indpakning og sendes i en standardkonvolut, der passer gennem postkassen. Gavekortet er gyldigt 18 måneder fra udstedelsesdato. Når gavekort ønskes indløst, kontakt venligst vores kundeservice telefonisk eller på mail.  Dette Gavekort kan indløses eller være et bidrag til et større køb.  Få overblik over vores hjemmeside her.   Gavekort kan ikke returneres, ombyttes til kontanter eller refunderes.      

300,00 kr.
Elministeren Gavekort DKK500
Elministeren Gavekort DKK500 er en ideel gave til en indflyttefest, en fødselsdag, et jubilæum eller en særlig overraskelse. Med et gavekort kan modtageren selv vælge den attraktive belysning mellem vores brede udvalg af Designer Lamper. Du forærer en lampe eller et andet produkt i gave ved at give et gavekort på beløbet, så kan modtageren veksle til sit ønske. Elministeren gavekort DKK500 kommer i et stilfuldt plast kreditkortformat i en præsentabel indpakning og sendes i en standardkonvolut, der passer gennem postkassen. Gavekortet er gyldigt 18 måneder fra udstedelsesdato. Når gavekort ønskes indløst, kontakt venligst vores kundeservice telefonisk eller på mail.  Dette Gavekort kan indløses eller være et bidrag til et større køb.  Få overblik over vores hjemmeside her.   Gavekort kan ikke returneres, ombyttes til kontanter eller refunderes.  

500,00 kr.