Frandsen Supernate Bordlampe

Modelnavn: SUPERNATE 38

3.395,00 kr.

Gratis levering

På lager, leveringstid: Ca. 1-3 dages leveringstid

Modelnavn
Produktinformation "Frandsen Supernate Bordlampe"

Frandsen Supernate Bordlampe er en karakterfuld belysning i opalglas med elementer i sort metal. Denne vidunderlige lysende sfæreudformet lampe vil dekorere interiørrummet på flotteste vis og sprede et dejligt og varmt lys. Supernate kommer i to modelstørrelser, som kan vælges mellem Ø28cm/H:21cm og Ø38cm/H:29cm.

Frandsen Supernate Bordlampe benytter E27 fatning, hvilket gør det nemt at finde en energibesparende eller LED lyskilde.

 For at opnå den bedste lyseffekt anbefaler producenten anbefaler – Philips Core Pro LED – E27 8,5W 2700K 806lm.

Designet af Jonas Wagell

Spænding: 230V
Max wattage: 15W
Modelnavn: SUPERNATE 28, SUPERNATE 38
Fatning: E27
Lyskilde: LED medfølger ikke
Ledninglængde: 250cm
Materiale: Glas
Størrelse: Ø28cm/H:21cm, Ø38cm/H:29cm
Diffuser: Opal
IP: IP20
Frandsen Group

Frandsen har skabt og markedsført et bredt sortiment af designlamper siden 1968. Mange af Frandsens lamper er blevet nutidige klassikere, og firmaet fortsætter sin innovative tilgang til lys og indretning med to årlige kollektioner.

Siden starten har Frandsen fortolket det bedste af skandinavisk lysdesign og æstetik. Virksomheden designer og producerer selv sine lamper for at sikre den optimale kvalitet. Lamperne fremstilles i de bedste materialer ud fra filosofien, at godt design fortjener at leve længe.
Med over 50 års erfaring formår fabrikken at virkeliggøre designernes visioner i form af funktionelle og smukke lamper. Frandsen producerer lamper til den kræsne forbruger, der gerne vil gå et ekstra skridt i sin boligindretning.
Frandsen lægger vægt på at fremstille lamper i smukke og gedigne materialer, som signalerer kvalitet og god smag. Lamperne og belysningen er nemlig en vigtig del af det signal, et hjem sender til sine gæster.

Se alle brandprodukter

0 af 0 bedømmelser

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.