Pablo Totem Pendel

Model: D

5.396,00 kr.

Gratis levering

På lager, leveringstid: Ca. 3-5 dages leveringstid

Model
Produktinformation "Pablo Totem Pendel "

Pablo Totem Pendel er en designmetafor for minimalisme, der udtrykker kun de vigtige elementer gennem enkel udformning, rene geometriske linjer og farver. Pendlen er udført af mundblæst opalglas, som skaber en harmonisk udseende og balanceret helhed med lyseffekt. Som en del af den skændende modulære designserie, optræder Totem-pendel som solo-lampe med et valgfri fra de fire skærmstørrelser -A, B, C eller D.

Totem A – Ø38cm/H:39cm

Totem B – Ø33cm/H:29cm

Totem C- Ø30cm/H:15cm

Totem D – Ø43cm/H:13cm

Lyset er indbygget LED 20W CRI 90 1400 lumen med DTW dæmpbare funktioner og 2200-2700K.

Leveres med en ledning på 300 cm og canopy i stål.

Pablo Totem pendel er velegnet til bolig- elle kommercielle miljøer og kan hænges alene eller i dekorative grupperinger.

Designet af Pablo Pardo & Pablo Studio

Se relaterede Totem-Lamper her 

Spænding: 230V
Fatning: LED Modul
Max. wattage: 20W
Farvetemperatur: 2700-2200K
Farvegengivelse: CRI 90
Dæmpning: DTW (dim to warm)
Levetid LED: 50 000 timer
Materiale: Glas
Lampefarve: Opalhvid
IP: IP20
Pablo

Pablo's design er fremdrevet i front for amerikansk moderne belysning ved en kompromisløs tilgang til enkelhed og anvendelighed. Ved at sammensmelte de højeste tekniske fornemmelser med den mest passende materialevalg, er Pablo i stand til at skabe unikke, tidløse designs med kraft til at transformere ethvert miljø.

Firmaet blev grundlagt i San Francisco i 1993 af den venezuelansk-fødte industridesigner Pablo Pardo. Ved at omfatte en mindre-er-mere ideologi udfordrer Pablo ofte traditionelle designmetaforer ved at udvikle mere praktiske løsninger kogt ned til deres essens, form og lys. 

En almindelig tråd forbinder alle dets kreationer, værdsætter varighed og bæredygtighed og kasserer den ene gangs tankegang, der er så udbredt i dag. Dets mission er at skabe design, der uddyber forholdet mellem objekter, deres brugere og deres miljøer.

Se alle brandprodukter

0 af 0 bedømmelser

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.