Frandsen Grasp Garden Spear

Farve: Sort

1.695,00 kr.

Gratis levering

På lager, leveringstid: Ca. 3-5 dages leveringstid

Farve
Produktinformation " Frandsen Grasp Garden Spear"

 Frandsen Grasp Garden Spear tilføjer et visuelt tiltalende touch til have miljøer. Lampen er designet til både indendørs og udendørs brug og fascinerer med umiskendeligt dansk design, der passer perfekt til belysnings kompositioner. Denne smukke spydlampe med fleksibilitet i placering skaber en hyggelig stemning i uderummet og fremhæver elementer såsom havens kunstarter eller blomsteranlæg.

Lyset er 4W LED 2700K med dæmpbare funktioner i 3-step niveauer.

Den smukke lampekrop er udført i metal og komplementeres med en magnetisk og genopladelig lyskomponent Magnetic Light. USB-kabel er inkluderet.

Frandsen Grasp Garden Spear er hele 60 cm høj med et fremspring på 25,5cm og Ø9cm/H:5,5cm i Magnetic Light.

Spydlampen har en tilstrækkelig batterikapacitet, der holder i 12 timer. 

Fås i to flotte finish messing og sort.  

Design af Thomas Albertsen.

Lampetype: Batterilampe, Bærbarlampe
Max. wattage: 4W
Farvetemperatur: 2700K
Dæmpning: 3-STEP
Lyskilde: LED dæmpbar
Materiale: Metal
Størrelse: H:60cm
Farve: Messing, Sort
Opladning: via USB
IP: IP44
Frandsen Group

Frandsen har skabt og markedsført et bredt sortiment af designlamper siden 1968. Mange af Frandsens lamper er blevet nutidige klassikere, og firmaet fortsætter sin innovative tilgang til lys og indretning med to årlige kollektioner.

Siden starten har Frandsen fortolket det bedste af skandinavisk lysdesign og æstetik. Virksomheden designer og producerer selv sine lamper for at sikre den optimale kvalitet. Lamperne fremstilles i de bedste materialer ud fra filosofien, at godt design fortjener at leve længe.
Med over 50 års erfaring formår fabrikken at virkeliggøre designernes visioner i form af funktionelle og smukke lamper. Frandsen producerer lamper til den kræsne forbruger, der gerne vil gå et ekstra skridt i sin boligindretning.
Frandsen lægger vægt på at fremstille lamper i smukke og gedigne materialer, som signalerer kvalitet og god smag. Lamperne og belysningen er nemlig en vigtig del af det signal, et hjem sender til sine gæster.

Se alle brandprodukter

0 af 0 bedømmelser

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.