Halo Design Paris To Go Bordlampe

Farve: Hvid& Antik Messing

1.099,00 kr.

Gratis levering

Ikke længere tilgængelig

Farve
Produktinformation " Halo Design Paris To Go Bordlampe"

 Halo Design Paris To Go Bordlampe er en smuk batterilampe fremstillet efter IP54 klassifikation og kan bruges både inde og ude. I Paris skabes mode, og derfra har inspiration taget til denne serie af plissé lamper med en moderne kombination af træ og metalelementer.

Paris er udstyret med en touchknap til at tænde og slukke lampen, samtidigt dæmpes lysintensitet.  Genopladelig via USB har en tilstrækkelig batterikapacitet, der holder i 8 timer på en fuld opladning. Lyset er indbygget 2,5W LED.

Halo Design Paris To Go bordlampe fås i 2 variationer med flotte finish i messing eller matsort, så der er en til enhver smag og behag.

Bordlampen måler 22 cm i plisse skærm og 28 cm i højde.

Designet af Emanuele Patton& Michael Waltersdorff


Lampetype: Batterilampe
Levetid: 8 timer på en fuld opladning
Opladningstid: 4-5timer
Batteri: 4000 mAh
Dæmpning: Ja
Lyskilde: 2,5W LED
Materiale: Metal/PVC
Størrelse: Ø22cm/H:28cm
Farve: Hvid& Antik Messing, Hvid&Sort
Opladning: Ledning medfølger
IP: IP54
Halo Design

Let’s turn the light on, lyder det fra Halo Design, som er funktionel belysning funderet på over 25 års erfaring. Siden 1994 har Halo Design med Michael Waltersdorff i spidsen skabt smukke designerlamper i dansk design og kvalitet. Afsættet var dengang og nu at skabe lys baseret på moderne teknologi og funktionelle designløsninger.

Teknologi, viden og æstetik

Michael Waltersdorff arbejder konsekvent ud fra treklangen teknologi, viden og æstetik. Det betyder, at alle Halo-lamper har et enkelt og elegant design baseret på moderne teknologi og funktionelle designløsninger. Halo Design står blandt andet bag Drops Pendel, som vi forhandler her på siden. Det er en populær lampe, som har fundet indpas i mange skandinaviske hjem.

Det personlige touch

Halo-lamperne leger med lys, materialer og alternative måder at udtrykke dem på. Samtidig har du som forbruger mulighed for at være medbestemmende på de fleste af lamperne i forhold til fx pærer. Det betyder, at du kan skabe din unikke lampe ud fra den stemning og det æstetiske udtryk, som du ønsker og har behov for.

Se alle brandprodukter

0 af 0 bedømmelser

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.