Sommerens lækre TILBUD! Se med, her
Mærker
Kategori
Produkter
Pris
Størrelse
Farve

Luminiz

Danske Luminiz producer eksklusive lamper til udendørs brug designet af danske Jørgen Hørup Henriksen. Lamperne fås i forskellige varianter, som kan enten hænge, stå på terrassen eller sættes i jorden med de medfølgende jordspyd. Jørgen er idemanden/designeren bag alle firmaets lamper. Han har blandt andet vundet Formlands Designpris, som tildeles for unikt design, nyskabende og funktionelle kvaliteter

Ikke kun udendørslamper

Virksomheden har i flere år været kendt for sine kvalitetslamper med unikt spydkoncept til udendørs brug. Flere beskriver særligt havelamperne fra Luminiz som kunststykker, der løfter enhver have. I deres nye Mathilde serie indgår også en lampe til indendørs brug. Mathilde lampen emmer af den samme tidløse ånd, som de øvrige produkter i virksomhedens sortiment. Mathilde lampen er ampen er udformet i rustfri stål, som forbliver pænt, eller kobber der patinerer smukt med tiden.

Alt produceres i Danmark

Tidligere blev lamperne produceret i udlandet, men Luminiz laver nu alting selv, og skal de have hjælp udefra, så kommer det fra lokalområdet i Stevns. Dette for at sikre kvalitet.

Læs mere

Showing all 4 results
Luminiz havelampe sæt Helena Elministeren
Luminiz havelampe sæt Helena
Fra: DKK 2.995,00
Havelampe sæt Sanina Elministeren
Luminiz havelampe sæt Sanina
Fra: DKK 2.995,00
Luminiz Mathilde bedlampe kobber Elministeren
Luminiz Mathilde bedlampe
Fra: DKK 2.975,00
Luminiz Mathilde væglampe kobber Elministeren
Luminiz Mathilde væglampe
Fra: DKK 975,00