Filter
Luminiz Sanina Havelampe
Luminiz Sanina Havelampe på spyd leveres i et sæt med 3 lamper. Dansk produceret eksklusive belysning er velegnet til udendørs brug. Lampen er forsynet med et jordspyd, som både gør den nem at placere og nem at flytte. Designet med dobbelt refleksion sikrer både stor spredning af lyset og optimalt lysudbytte, samtidig med at lampen med sin elegante udformning er med til at give haven karakter. Luminiz Sanina Havelampe monteres med vandtæt udendørs transformator og 15 m vejrbestandigt kabel. Længden er 3m kabel mellem lamper + 9 m tilledning. Kablet kan ligge på jorden og kræver ikke nedgravning. Der kan sammenkobles op til 6 lamper per strømforsyning. LED -pære medfølger.  

Varianter fra 3.699,00 kr.
4.369,00 kr.
Luminiz havelampe sæt Helena
Luminiz havelampe sæt Helena er en dansk produceret eksklusiv halogenlampe specielt til udendørs brug. Lampen er forsynet med et jordspyd, som både gør den nem at placere og nem at flytte. Designet med dobbelt refleksion sikrer både stor spredning af lyset og optimalt lysudbytte, samtidig med at lampen med sin elegante udformning er med til at give haven karakter. Lampen leveres i sæt med 3 lamper monteret med vandtæt udendørs transformator og  15 m vejrbestandigt kabel. Længden er 3m kabel mellem lamper + 9 m tilledning. Kablet kan ligge på jorden og kræver ikke nedgravning. Ø 200mm H: 780mm over jord L: 160mmspyd  

3.998,00 kr.
Luminiz Helena Havelampe
Luminiz Helena Havelampe i et sæt af 3 lamper leveres er dansk produceret eksklusive belysning specielt til udendørs brug. Lampen er forsynet med et jordspyd, som både gør den nem at placere og nem at flytte. Designet med dobbelt refleksion sikrer både stor spredning af lyset og optimalt lysudbytte, samtidig med at lampen med sin elegante udformning er med til at give haven karakter. Luminiz Helena Havelampe monteres med vandtæt udendørs transformator og 15 m vejrbestandigt kabel. Længden er 3m kabel mellem lamper + 9 m tilledning. Kablet kan ligge på jorden og kræver ikke nedgravning. Der kan sammenkobles op til 6 lamper per strømforsyning. LED -pære medfølger.    

3.649,00 kr.
Luminiz Helena Lampeskærm
Luminiz Helena Lampeskærm er velegnet som en reservedele til lampemodeller i samme designserie.  

339,00 kr.
Luminiz Mathilde Bedlampe
Luminiz Mathilde Bedlampe er udtænkt i et tidløst og moderne udtryk. Lampens udformning sørger for jævn og let fordeling af lyset, som skaber en særlig hyggelig atmosfære, hvor end lampen placeres. Mathilde bedlampe er udformet i rustfri stål, som forbliver pænt, eller kobber, der patinerer smukt med tiden. Kommer i sæt á 3 lamper. Op til 6 lamper kan forbindes på linje. BEMÆRK!! Dette varenummer leveres i et sæt med tre bedlamper og transformer.

3.649,00 kr.
Luminiz Mathilde Væglampe
Luminiz Mathilde Væglampe kommer  i elegant og stilfuldt design til både indendørs- og udendørs brug. Lampen er udformet i rustfri stål, som forbliver pænt eller kobber, der patinerer smukt med tiden. Lampens diskrete design gør den til en smuk skulptur samtidig med, at den afgiver et afdæmpet og behageligt indirekte lys, som passer ind i ethvert miljø. Luminiz Mathilda Væglampe har 20,4 cm i diameter og 5,3 cm i højde. Leveres enkeltvis og LED pære 3,6W 2700K medfølger.

1.364,00 kr.
Luminiz Sanina Lampeskærm
Luminiz Sanina Lampeskærm er velegnet som en reservedele til væglampen  model Sanina 70. Lampeskærmen er fremstillet i UV stabiliseret polycarbonat, der giver mulighed for den  fremragende bestandighed .  

369,00 kr.
Luminiz Sanina Lampeskærm i sæt 3
Luminiz Sanina Lampeskærm i sæt 3 er velegnet til modeller i samme designserie både til have- og væglampe. lampeskærmen er fremstillet af UV stabiliseret polycarbonat, der giver mulighed for den  fremragende bestandighed . Leveres med et sæt på 3 stk.    

486,00 kr.
Luminiz Sanina Væglampe
Luminiz Sanina Væglampe er et eksklusivt væglys fra den danske producent og velegnet til udendørs brug. Med sin elegante udformning vil give husfacaden den unikke karakter og æstetiske charme. Luminiz Sanina Væglampe kommer i 2 modelstørrelser, der kan yderligere vælges mellem kobber eller stål. Sanina 42 måler 20 cm i bredde, 42 cm i højde med fremspring på 24 cm. Lyset er 3W LED 2700K. Sanina 70 måler 30 cm i bredde, 70 cm i højde med fremspring på 40 cm. Lyset er 5W LED 2700K. Leveres med LED-pære. Se relaterede Havelamper i samme designkollektion her

1.799,00 kr.

Danske lamper fra Luminiz 

Det danske brand, Luminiz, producerer eksklusive lamper, som er designet af Jørgen Hørup Henriksen. Du kender nok brandet for deres flotte udendørslamper, der kan pynte enhver indkørsel, bed eller have. 

Lamperne fås i forskellige varianter, som kan hænge, stå på terrassen eller sættes i jorden med de medfølgende jordspyd. Jørgen Hørup Henriksen er idemanden/designeren bag alle firmaets lamper. Han har blandt andet vundet Formlands Designpris, som tildeles for unikt design med nyskabende og funktionelle kvaliteter. 

Eksklusive lamper 

Du er ikke i tvivl om kvaliteten, når du kaster dit blik på en lampe fra Luminiz. Virksomheden har i flere år været kendt for deres kvalitetslamper med unikt spydkoncept til udendørs brug. Flere beskriver særligt havelamperne fra Luminiz som kunststykker, der løfter enhver have. 

I deres Mathilde-serie indgår også en lampe til indendørs brug. Mathilde-lampen emmer af den samme tidløse ånd, som de øvrige produkter i virksomhedens sortiment. Mathilde-lampen er udformet i rustfri stål, som forbliver pænt, eller kobber, der patinerer smukt med tiden. 

Sæt lamper op derhjemme 

Med udendørslamper fra Luminiz har du mulighed for at sætte dit eget unikke præg på udendørsarealerne hjemme ved dig selv. De forskellige havelamper har hvert deres udtryk, og der er endeløse muligheder for, hvordan de kan pryde lige præcis din have. Gå på opdagelse i sortimentet her på siden og lad dig inspirere til flot udsmykning af haven og udendørsarealer. 

Skulle du være på udkig efter andre udendørslamper, har vi et alsidigt sortiment af flotte lamper til haven.