Belid Deluxe Gulvlampe

Lampefarve: Sort-Messing

2.447,00 kr.

Gratis levering

På lager, leveringstid: Ca. 3-5 dages leveringstid

Lampefarve
Produktinformation "Belid Deluxe Gulvlampe"

Belid Deluxe Gulvlampe er en stilfuld belysningsløsning, der fremhæver moderne charme i resten af boligindretning. Velegnet perfekt som læselys, da lampen er udstyret med en kraftig LED-spotpære. Fremstillet i metal med dekorative elementer i messing tiltrækker med rene og enkle linjer.

Lyskilden GU5,3/MR16 6W tilkøbes separat.

Frandsen Deluxe Gulvlampe er hele 134 cm høj, 9,8 cm i skærmdiameter, 23 cm i lampefod og leveres med ledning på 200 cm.

Fås i 3 flotte finish – hvid, sort eller grå.

Designet af Joakim Fihn

Spænding: 230V
Fatning: GU5,3/MR16
Max Wattage: 6W
Dæmpning: Ja
Størrelse: Ø9,8cm/H:134cm
Materiale: Metal
Ledningslængde: 200cm
Lampefarve: Grå-Messing, Hvid-Messing, Sort-Messing
IP: IP20
Belid

Oplev en verden af traditionelt håndværk og skandinavisk kvalitet med det svenske designerlampebrand Belid. Siden 1969 har Belid designet lamper med høj funktionalitet og god belysning. Blandt danskernes favoritter er blandt andet Eclipse pendel, Diablo bordlampe og Abbe væglampe.

Førende lysleverandør i Norden

I Varberg på den svenske vestkyst, hvor saltvand møder skoven, har Belid lavet svensk belysning i årtier. I dag er virksomheden én af de førende lysleverandører i Norden og beskæftiger 165 medarbejdere, som arbejder tæt sammen med kunder og partnere om at skabe belysning af højeste kvalitet og funktionalitet.

Den gode lysoplevelse er grøn

Det særlige ved Belid er, at de producerer alt selv på egen fabrik i Sverige, og lamperne kommer stort set komplet samlet fra fabrikken. Virksomheden arbejder ud fra en overbevisning om, at lys skal skabe oplevelser og samtidig tage hånd om miljøet. Derfor er de fokuseret på at skabe lamper med lavt energiforbrug, der fremhæver det smukke i rummet. Se mere om BELID i denne video

Se alle brandprodukter

0 af 0 bedømmelser

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.