Kooduu Sensa Bordlampe

Farve: Smoky Teal

916,00 kr.

Gratis levering

På lager, leveringstid: Ca. 3-5 dages leveringstid

Farve
Produktinformation " Kooduu Sensa Bordlampe"

 Kooduu Sensa Bordlampe passer perfekt til at skabe et ikonisk look i ethvert interiørrummet. Den trådløse og genopladelig designbelysning bliver et fantastisk supplement til sengebord, skrivebord eller sofabord. Sensa spreder et jævn og blændfrit lys med dæmpbare funktioner.

Oplades via USB og på en fuld opladning kan Sensa lyse op til 40 timer.

 Kooduu Sensa er udført i metal med lysdiffuser i PMMA og kommer i 5 flotte finish.

Vælg din favorit mellem hvid, antracit. Moss, orange og smoky teal.

 Bordlampen måler 19 cm i skærmdiameter og 21 cm i højde.

Type: Batterilampe
Fatning: LED Modul
Batteri: 4000 mAh
Dæmpning: 0% -100%
Materiale: Metal/PMMA
Opladning: via USB
Farve: Orange, Moss, Antracit, Smoky Teal, Hvid
IP: IP20
Kooduu

Kooduu blev grundlagt i 2017 og har hollandske og danske rødder. Konceptet af denne unge og succesfulde virksomhed er bygget på samvær, lykke, positiv atmosfære, hygge, innovation og smil på menneskets ansigter. 

For at bringe mennesker sammen har Kooduu´s produkter til formål at opnå en fælles følelse af ”HYGGE”, der er et begreb for dansk fænomen, som afspejler tilfredshed og nydelse af livet via at skabe en helt speciel atmosfære. 

Alle produkter ledsager os perfekt til enhver social begivenhed om det er en indendørs og udendørs, såsom en sommergrill, picnic eller en romantisk aften på sofaen. 

Dansk design af Eskild Hansen
Kooduus produkter er designet af Eskild Hansen studio. Eskild og hans hold skaber prisvindende produkter i de bedste traditioner indenfor skandinavisk design. Her møder vi en fantastisk kombination af en høj følsomhed over for smukke detaljer, enkelthed og funktionalitet.
Eskild tror på dyb baggrundsforskning, flere runder med designkoncepter og når det er relevant, interagerer med brugerne for feedback.

Oplev flere facetter af form og æstetik, moderne teknologier og høj kvalitet, stemning og socialsamvær med at bruge Kooduus designkoncept i jeres bolig med forskellige kollektioner.

Se alle brandprodukter

0 af 0 bedømmelser

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.