Hollands Licht Ring T1 Bordlampe

Farve: Hvid

9.824,00 kr.

Farve
Produktinformation " Hollands Licht Ring T1 Bordlampe"

Hollands Licht Ring T1 Bordlampe er en bordmodel med beslagmontering eller rektangulær base.

Moderne design med en tidløs karakter og en utrolig lyskomfort.

Indbygget LED-lyskilde er smart skjult for at forhindre blænding. Ring passer perfekt til over et skrivebord eller spisebord. Den store åbenhed giver en behagelig lysfordeling. Derudover sikrer det ensartede lys uden uønsket skygge.

Perforeringerne på toppen giver en smuk dekorativ effekt og tillader også lyset at blive transmitteret. Mønsteret på skyggen er karakteristisk for designet.

Lyset er LED 16,4W 2700K CRI 90 1400 lumen.

Hollands Licht Ring T1 Bordlampe er udført i aluminium og fås i to flotte finish – sort eller hvid.

Bordlampen måler 45 cm i skærmdiameter, 80,2 cm i højde og leveres med en rektangulær base på 26,1x18x0,8 cm.

Designet af Ernst Koning i 2019

 

Spænding: 230V
Fatning: LED MODUL
Max. wattage: 16,4W
Farvegengivelse: CRI 90
Farvetemperatur: 2700K
Lumen: 1400lm
Dæmpning: nej
Materiale: Aluminum
Størrelse: Ø45cm/H:80,2cm
IP: IP20
Hollands Licht
Nutidens hollandske design Hollands 
Licht præsenterer det designtalent, som Holland er rig på. Kollektionen består ikke kun af klassikere fra kendte designere, hvis navne har været kendt af offentligheden i et stykke tid. Vi lader os også inspirere af upcoming talenter, som har deres eget syn på belysning, materialer og anvendelighed. Det er ikke kun lampen som objekt, der er vigtig, men også lampens funktionalitet i et rum eller interiør. Udviklingsprocessen indebærer en søgen efter den rette sammenhæng mellem lyseffekt og funktionel brug. Sammen med designerne stræber vi efter at udvikle tidløse og brugervenlige produkter, som subtilt fanger opmærksomheden. Det gør vi ved at kombinere kreativitet, håndværk og den nyeste ekspertise inden for belysning, men også ved at være åbne over for nye ideer. 
 Produceret med omhu 
Til både materialeproduktion og LED-udvikling søger vi ekspertise så tæt på hjemmet som muligt. Det giver os mulighed for at opdage ikke bare nye designtalenter, men også det mangesidede håndværk i den hollandske fremstillingsindustri. Der er et tæt samarbejde med lokale håndværkere og specialister inden for LED-innovation, hvilket begrænser CO2-udledningen så meget som muligt og holder produktionsprocessen ligetil.
Hollandske mestre En hollandsk maler sagde engang: "Jeg maler ikke køer, jeg maler lys". Spillet mellem lys og mørke, mellem himmel og landskab, har været en kilde til inspiration for kunstnere og designere i århundreder. Brugen af lys og den effekt, det har, spiller en vigtig rolle i Hollands Licht-kollektionen. Den afdæmpede farvepalet er et nik til hollandsk kunst fra guldalderen. 
Sådan startede det 
Hollands Licht er et initiativ fra Eikelenboom, en international importør og agent af designerbelysning. Siden 1968 har virksomheden tilbudt belysningsløsninger til både private og projektbaserede interiører. I 1982 begyndte Eikelenboom at producere Lotek, en ikonisk gulvlampe, som i dag er en af de mest berømte designklassikere inden for hollandsk belysning. Lotek blev designet af den alsidige designer og indretningsarkitekt Benno Premsela (1920-1997). Den tidløse karakter og praktiske anvendelse af dette design udgjorde en del af inspirationen til oprettelsen af Hollands Licht i 2005. I Amsterdam arbejder vi hver dag hårdt på at udvide og forbedre kollektionen. Det gør vi ved at bruge vores egen ekspertise inden for belysning og ved hele tiden at søge efter innovative talenter.
Se alle brandprodukter

0 af 0 bedømmelser

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.