Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Pablo

Mærker
Kategori
Pris
Nyhed
Nyhed
Nyhed
Nyhed
Nyhed
Pablo Circa Bordlampe LED
Pablo Circa Bordlampe
4.299,00 kr
MERE INFO / KØB
Pablo Circa Flush Loftlampe IP20
Pablo Circa Flush Loftlampe
4.216,00 kr
MERE INFO / KØB
Nyhed
Nyhed
Nyhed
Nyhed
Pablo Sky Solo pendant
Pablo Sky Solo LED pendel
3.492,00 kr
MERE INFO / KØB
Nyhed
Nyhed
tilbud Pablo Uma Batterilampe IP51
Pablo Uma Batterilampe
MERE INFO / KØB
Nyhed
Pablo Uma Mini Bordlampe 4W 2000K
Pablo Uma Mini Bordlampe
2.754,00 kr
MERE INFO / KØB

Pablo

Efter det første produkt i 1993 etablerede Pablo en stærk og generativ designfilosofi. Siden da har hans Principper udviklet sig til belysning inden for de sidste 25 års erfaring. Produkterne bevæger sig fortsat med kultur, mens de modstår tendenser i design – og hver og en har den underliggende unikhed, der tydeligt kendetegner Pablo.

Pablo tror på vi med det rigtige lys kan transformere ethvert miljø, de føler sig forpligtiget til at skabe løsninger der er varige og giver en meget langt levetid på belysning.

Hos www.elministeren.dk er vi så heldige at vi har fået dette flotte brand på vores hjemmeside, vi ser frem til et rigtig godt samarbejde med Pablo.

Designerne ved Pablo en lille gruppe af producenter samt opfindere med meget forskellige baggrunde indenfor håndværk og industrielt design, de har på den måde en dyb forståelse inden for fremstilling, teknologi, samt materialer.

Pablo har valgt at lave sine lamper i bæredygtigt materiale, de anvender et minimum at materiale, ingen har materialerne indeholde kviksølv eller andre skadelige stoffer, lamperne har en minimum levetid på 25 år hvilket svare til 50k timer. Lamperne bruger kun 13w-14w strøm (80% mere effektiv end en sammenlignelig halogenlyskilde, 35 % mere effektiv end cflèr.

De fleste afspejler sig i vores hjem da det er meget personligt og afspejler hvem vi er, hvordan vi lever og hvilken smag vi har. Ens hjem er personligt indrettet til vores egne og særlige behov, vi efterlader på den måde et stykke historie af os selv, hos Elministeren vil vi gerne være med til at gøre dit hjem personligt, bland anet med lamper fra Pablo, så du får din helt egen unikke stil. Der er stor forskel på, hvordan man oplever belysning og lamper omkring sig.

For nogle mennesker er belysningen intet andet end en lyskilde, men ved Pablo er det et virkeligt flot og anderledes design som bestemt vil vække opsigt i de danske hjem. Lyset skal kunne præsentere en flot og funktionalitet som skaber de bedste rammer for en behagelig oplevelse i rummet, dette er Pablo et godt eksempel på, lamperne er altid skabt i et flot og funktionelt design, som afspejler hvem vi er og understøtter det naturlige lys ‘rytme.

Pablo skaber ikke kun belysning som er smuk, men også en belysning som er helt unik, både i hvordan lyset falder og hvordan lamperne er designet.