Axolight U-Light Pendel

Størrelse: Ø160cm | Størrelse: Ø160cm | Lampefarve: Rustbrun

30.995,00 kr.

Størrelse
Lampefarve
Produktinformation "Axolight U-Light Pendel"

Axolight U-Light Pendel knytter sig til en spændende lampeserie, der yderligere består af loftlamper og væglamper. U-Light er udformet i væsentligt grafisk design og udtrykker kraft, der giver intenst lys. Kombination af modernitet og æstetikken skaber en harmonisk effekt og en stærk tilstedeværelse i rummet.

Axolight U-Light pendel er fremstillet af aluminium og fås i to flotte finish, der kan yderligere vælges mellem antracitgrå eller rustbrun.

Lyset er indbygget LED modul, 2700K eller 3000K og kan dæmpes til den passende styrke.

Pendlen fås i L og XL-størrelser eller tre variationer.

L-model er Ø90cm/H:82,6cm og har en samlet lumenpakke 4904lm, 78lm/W og med et forbrug på 63W

XL-model er Ø 120cm/H:112,6cm og har en samlet lumenpakke 7354lm, 86lm/W og med et forbrug på 86W

XL-model er Ø160cm/H:142,6cm og har en samlet lumenpakke 9900lm, 88lm/W og med et forbrug på 125W.

Pendlen leveres med en ledning på 380cm.

U-Light Pendlen findes i speciel udgave med lydabsorbering. Kontakt eventuelt Elministeren for yderligere information, da denne lampe leveres på forespørgsel.

Designet af Timo Ripatti

Spænding: 230V
Fatning: LED MODUL
Max. Wattage: 63W, 86W, 125W
Farvetemperatur: 3000K, 2700K
Dæmpning: 1-10V
Farvegengivelse: CRI 90
Materiale: Aluminium
Ledningslængde: 380cm
Axolight

Axolight er en italiensk belysningsproducent specialiseret i high-end dekorative lamper med et ”MADE IN ITALY ” design. Grundlagt i nærheden af Venedig for 25 år siden har virksomhed i dag sine driftscentre i Italien og USA, repræsentanterne i omkring 90 lande i hele verden. 

Et hvert Axolight – produkt, uanset om det er en standard – eller en skræddersyet, er projekteret, udviklet, testet og håndsamlet i virksomhedens værksted- laboratorium i Scorzè – Venedig.

Axolight designer og fremstiller produkter (klar til levering og tilpasset) til store, mellemstore og små rum. For hvert produkt, der er repræsenteret her, er det muligt at kende det dimensionale tilbud ved at følge indikationen på størrelser S, M, L, XL

Axolight fremstiller sine produkter ved at transformere omkring flere forskellige materialer (primært metaller, tekstiler og glas). I 2018 blev Jewel, det første Axolight- produkt som blev fremstillet i genanvendeligt nylon, glasfiber og aluminium, Jewel er en samling af pendellamper, hvis særegnet element er en dobbelt-krydset bur, lavet af nylon og genanvendeligt glas, som omfavner en konisk form i aluminium, hvor LED-lyskilde er placeret. Jewel er designet af Clara del Portillo og Alex Selam

Axolights multidisciplinære team er i stand til at give form til umulige designobjekter og iscenesætte et stemningsfuldt lysspil. Holdet glæder sig også over at skabe lysende objekter i autonom kreativitet. Det sidste objekt er Ego, som er en form af lysstrøm og en utvivlsom syntese af kreativitet og kreativitet. Ego er lavet af messing og er en syntese af personlighed og elegance. Perfektionen af de anvendte linser genererer en lysstrøm så attraktiv som den er uventet. 

Mario Alessiani  er en anderkendt designer ved Axolight,  han har designet  Float-kollektion. Float er en multifunktionel og bærbar lampe som kan bruges inde og ude, den er designet til forskellige anvendelser: bord, væg, ophæng og gulv i samme lampe. Lampen er opladelig og gør den også derfor ekstrem anvendelig i forskellige sammenhænge ude og inde. 

Axolight startede produktionen af ​​den første prototype i anledning af Verdens miljødag, der er dedikeret til temaet plastaffald. Dette symbolske valg koncentrerer opmærksomheden om et aktuelt emne af grundlæggende betydning for virksomhedskulturen for det mærke, der designer, konstruerer og bringer avancerede designlamper til markedet uden at glemme miljømæssig bæredygtighed.

Axolight fremstiller  produkter med respekt for mennesker og miljø.

Se alle brandprodukter

0 af 0 bedømmelser

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.