Axolight Spillray Plus Loftlampe

Størrelse: Ø10cm/H:19cm | Farve: Rød

2.148,00 kr.

Gratis levering

På lager, leveringstid: Ca. 1-2 ugers leveringstid

Størrelse
Farve
Produktinformation "Axolight Spillray Plus Loftlampe"

Axolight Spillray Plus Loftlampe imponerer med sin glasmagi, fremhæver æstetikken i enhver boliginteriøret og passer godt inde og ude på terrassen eller balkonen..

Loftlampen giver et utroligt smukt lys og fremdrager i sin fremtoning elegance af farvet glas i rød, crystal eller grå

Lampeskærmen skjuler 3W LED lyskilde inde og toppes med en dekorativ detalje i forkromet metal.

Axolight Spillray Plus Loftlampe kommer i tre variative størrelser, som kan vælges mellem

-          Ø10cm/H:14 cm

-          Ø10cm/H:19cm

-          Ø14cm/H:10cm

Designet af Manuel & Vanessa Vivian

 Se relevante lamper fra den samme designkollektion her.

Spænding: 230V
Fatning: LED Modul
Max. wattage: 3W
Farvetemperatur: 3000K
Farvegengivelse: CRI 90
Dæmpning: Ja
Materiale: Glas/Stål
Størrelse: Ø10cm/H:14cm, Ø14cm/H:10cm, Ø10cm/H:19cm
Farve: Grå, Crystal, Rød
IP: IP20
Axolight

Axolight er en italiensk belysningsproducent specialiseret i high-end dekorative lamper med et ”MADE IN ITALY ” design. Grundlagt i nærheden af Venedig for 25 år siden har virksomhed i dag sine driftscentre i Italien og USA, repræsentanterne i omkring 90 lande i hele verden. 

Et hvert Axolight – produkt, uanset om det er en standard – eller en skræddersyet, er projekteret, udviklet, testet og håndsamlet i virksomhedens værksted- laboratorium i Scorzè – Venedig.

Axolight designer og fremstiller produkter (klar til levering og tilpasset) til store, mellemstore og små rum. For hvert produkt, der er repræsenteret her, er det muligt at kende det dimensionale tilbud ved at følge indikationen på størrelser S, M, L, XL

Axolight fremstiller sine produkter ved at transformere omkring flere forskellige materialer (primært metaller, tekstiler og glas). I 2018 blev Jewel, det første Axolight- produkt som blev fremstillet i genanvendeligt nylon, glasfiber og aluminium, Jewel er en samling af pendellamper, hvis særegnet element er en dobbelt-krydset bur, lavet af nylon og genanvendeligt glas, som omfavner en konisk form i aluminium, hvor LED-lyskilde er placeret. Jewel er designet af Clara del Portillo og Alex Selam

Axolights multidisciplinære team er i stand til at give form til umulige designobjekter og iscenesætte et stemningsfuldt lysspil. Holdet glæder sig også over at skabe lysende objekter i autonom kreativitet. Det sidste objekt er Ego, som er en form af lysstrøm og en utvivlsom syntese af kreativitet og kreativitet. Ego er lavet af messing og er en syntese af personlighed og elegance. Perfektionen af de anvendte linser genererer en lysstrøm så attraktiv som den er uventet. 

Mario Alessiani  er en anderkendt designer ved Axolight,  han har designet  Float-kollektion. Float er en multifunktionel og bærbar lampe som kan bruges inde og ude, den er designet til forskellige anvendelser: bord, væg, ophæng og gulv i samme lampe. Lampen er opladelig og gør den også derfor ekstrem anvendelig i forskellige sammenhænge ude og inde. 

Axolight startede produktionen af ​​den første prototype i anledning af Verdens miljødag, der er dedikeret til temaet plastaffald. Dette symbolske valg koncentrerer opmærksomheden om et aktuelt emne af grundlæggende betydning for virksomhedskulturen for det mærke, der designer, konstruerer og bringer avancerede designlamper til markedet uden at glemme miljømæssig bæredygtighed.

Axolight fremstiller  produkter med respekt for mennesker og miljø.

Se alle brandprodukter

0 af 0 bedømmelser

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.