Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Kooduu

Mærker
Kategori
Pris
Kooduu blev grundlagt i 2017 og har hollandske og danske rødder. Konceptet af denne unge og succesfulde virksomhed er bygget på samvær, lykke, positiv atmosfære, hygge, innovation og smil på menneskets ansigter.

For at bringe mennesker sammen har Kooduu´s produkter til formål at opnå en fælles følelse af ”HYGGE”, der er et begreb for dansk fænomen, som afspejler tilfredshed og nydelse af livet via at skabe en helt speciel atmosfære.

Nyhed
Kooduu Atmos Lampe med Højttaler & Vinkøler
Kooduu Atmos Lampe med Højttaler & Vinkøler
1.249,00 kr
MERE INFO / KØB
Nyhed
Nyhed
Kooduu Ice Cubes
Kooduu Ice Cubes
99,00 kr
MERE INFO / KØB
Nyhed
Kooduu SPHERE Lampe med Højttaler & Vinkøler
Kooduu Sphere Lampe med Højttaler & Vinkøler
1.929,00 kr
MERE INFO / KØB

Kooduu

Alle produkter ledsager os perfekt til enhver social begivenhed om det er en indendørs og udendørs, såsom en sommergrill, picnic eller en romantisk aften på sofaen.

Dansk design af Eskild Hansen

Kooduus produkter er designet af Eskild Hansen studio. Eskild og hans hold skaber prisvindende produkter i de bedste traditioner indenfor skandinavisk design. Her møder vi en fantastisk kombination af en høj følsomhed over for smukke detaljer, enkelthed og funktionalitet.

Eskild tror på dyb baggrundsforskning, flere runder med designkoncepter og når det er relevant, interagerer med brugerne for feedback.

Oplev flere facetter af form og æstetik, moderne teknologier og høj kvalitet, stemning og socialsamvær med at bruge Kooduus designkoncept i jeres bolig med forskellige kollektioner.