Frandsen Grasp Væglampe

Farve: Messing

1.795,00 kr.

Gratis levering

På lager, leveringstid: Ca. 3-5 dages leveringstid

Farve
Produktinformation "Frandsen Grasp Væglampe "

Frandsen Grasp Væglampe skaber en hyggelig vægbelysning med sit moderne twist på et klassisk look. Væglampen kan placeres i forskellige indvendige rum som et sengelys i soveværelse, belyser et læsehjørne eller badeværelse.

Lyset er 4W LED 2700K med dæmpbare funktioner i 3-step niveauer (150lm-75lm-30lm). Med en tilstrækkelig batterikapacitet kan Grasp belyser i 12 timer.

Den smukke lampekrop er udført i metal og komplementeres med en magnetisk og genopladelig lyskomponent Magnetic Light. USB-kabel er inkluderet.

Frandsen Grasp Væglampe måler 17 cm i diameter og 7,3 cm i højde.

Grasp er fremstillet af metal og kommer i 5 flotte finish – hvid, sort, messing, petroleum og rødbede.

Design af Thomas Albertsen

Lampetype: Batterilampe
Max. wattage: 4W
Lyskilde: LED modul
Farvetemperatur: 2700K
Dæmpning: 3-STEP
Materiale: Metal
Størrelse: Ø17cm/H:11cm
Opladning: via USB
Farve: Petroleum,  Hvid, Rødbede, Messing, Sort
IP: IP44
Frandsen Group

Frandsen har skabt og markedsført et bredt sortiment af designlamper siden 1968. Mange af Frandsens lamper er blevet nutidige klassikere, og firmaet fortsætter sin innovative tilgang til lys og indretning med to årlige kollektioner.

Siden starten har Frandsen fortolket det bedste af skandinavisk lysdesign og æstetik. Virksomheden designer og producerer selv sine lamper for at sikre den optimale kvalitet. Lamperne fremstilles i de bedste materialer ud fra filosofien, at godt design fortjener at leve længe.
Med over 50 års erfaring formår fabrikken at virkeliggøre designernes visioner i form af funktionelle og smukke lamper. Frandsen producerer lamper til den kræsne forbruger, der gerne vil gå et ekstra skridt i sin boligindretning.
Frandsen lægger vægt på at fremstille lamper i smukke og gedigne materialer, som signalerer kvalitet og god smag. Lamperne og belysningen er nemlig en vigtig del af det signal, et hjem sender til sine gæster.

Se alle brandprodukter

0 af 0 bedømmelser

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.