Kooduu Loome Batterilampe

Farve: Moss

874,00 kr.

Gratis levering

På lager, leveringstid: Ca. 3-5 dages leveringstid

Farve
Produktinformation "Kooduu Loome Batterilampe"

Kooduu Loome Batterilampe forener minimalistisk, tidløst og funktionelt lysdesign, der vil tilføje elegance og belysning til boligindretning. Lampens praktiske håndtag gør det nem a transportere lyset og en USB- opladning med op til 40 timers batterilevetid slipper du genoplader regelmæssigt.

 Fremstillet i metal og opalglas diffuser, der spreder et behageligt lys med dæmpbare funktioner.

Kooduu Loome batterilampe måler 12 cm i diameter og 21 cm i højde.

 Vælg din favorit mellem 5 flotte finish i – hvid, antracit. Moss, orange og smoky teal.

Lampens smukke belysningsaccent vil skabe et strejf af stil og hygge til forskellige hjørner i hjemmet.

Type: Batterilampe
Fatning: LED Modul
Max. wattage: 10W
Farvetemperatur: 2700K
Batteri: 4000 mAh
Dæmpning: 0% -100%
Materiale: Glas/ Metal
Størrelse: Ø12cm/H:21cm
Farve:  Hvid, Orange, Moss, Antracit, Smoky Teal
Opladning: USB
IP: IP20
Kooduu

Kooduu blev grundlagt i 2017 og har hollandske og danske rødder. Konceptet af denne unge og succesfulde virksomhed er bygget på samvær, lykke, positiv atmosfære, hygge, innovation og smil på menneskets ansigter. 

For at bringe mennesker sammen har Kooduu´s produkter til formål at opnå en fælles følelse af ”HYGGE”, der er et begreb for dansk fænomen, som afspejler tilfredshed og nydelse af livet via at skabe en helt speciel atmosfære. 

Alle produkter ledsager os perfekt til enhver social begivenhed om det er en indendørs og udendørs, såsom en sommergrill, picnic eller en romantisk aften på sofaen. 

Dansk design af Eskild Hansen
Kooduus produkter er designet af Eskild Hansen studio. Eskild og hans hold skaber prisvindende produkter i de bedste traditioner indenfor skandinavisk design. Her møder vi en fantastisk kombination af en høj følsomhed over for smukke detaljer, enkelthed og funktionalitet.
Eskild tror på dyb baggrundsforskning, flere runder med designkoncepter og når det er relevant, interagerer med brugerne for feedback.

Oplev flere facetter af form og æstetik, moderne teknologier og høj kvalitet, stemning og socialsamvær med at bruge Kooduus designkoncept i jeres bolig med forskellige kollektioner.

Se alle brandprodukter

0 af 0 bedømmelser

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.