Antidark Tube Flex Pendel

Lampefarve: Titanium

799,00 kr.

Lampefarve
Produktinformation "Antidark Tube Flex Pendel"

Antidark Tube Flex Pendel er et eksklusivt vedhæng lys, der knytter sig til Designline-serien. Pendlen med sit stilrene design passer perfekt ind i moderne indretninger.

Tube Flex er fremstillet i metal og fås i fire flotte finish, der kan yderligere vælges mellem sort, messing, titanium og rosegold.

Brug GU10 fatning til lyskilde med et forbrug på 7,5W. Leveres uden lyskilde, men med 3m stofledning.

Antidark Tube Flex pendel måler 6cm i diameter og 35cm i højde.

Ser også Antidark Designline strømskinnesystem her.

Spænding: 230V
Fatning: GU10
Max. wattage: 7,5W
Lyskilde: Medfølger ikke
Materiale: Metal
Ledningslængde: 300cm
Størrelse: Ø6cm/H:35cm
Lampefarve: Messing, Rosegold, Sort, Titanium
IP: IP20
Antidark

”Defy Darkness – embrace light” [Trods mørket – omfavn lyset] lyder payoff’et for det nye danske designer-brand ANTIDARK, hvis vision er at levere veludformede, avancerede og state-of-the-art lyskilder til det professionelle og private belysningsmarked. 

Design og LED-teknologi går hånd i hånd

Bag det nye brand står det kendte Scan Studio, som er et solidt dansk firma med +30 års erfaring i lys og produktudvikling. ANTIDARK har klare ambitioner om at tegne lamper, hvor design og LED-teknologi går hånd i hånd. Dermed skaber de produkter, der holder i æstetisk udtryk og funktion. 

Pendler og spots

Den første kollektion blev introduceret på Skandinaviens designmesse Northmodern i København og på Interiør- og designmesse Formland i Herning i efteråret 2016. ANTIDARKs produkter består af pendler og spots, som alle kan lysdæmpes ved hjælp af lysdæmper, som passer til LED-lyskilder. Blandt de nyeste produkter er de enkle, funktionelle og stilrene lamper EASY og MOON. 
Se alle brandprodukter

0 af 0 bedømmelser

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.