Northern Butterfly Væglampe

Farve: Grøn

1.990,00 kr.

Farve
Produktinformation "Northern Butterfly Væglampe"

Northern Butterfly Væglampe er en klassiker og norsk designskat, der stammer tilbage fra 1964 og blev senere genindført af Northern i 2008.

Sommerfugl har modstået tidens test og giver en perfekt accent til de moderne indretninger og historiske interiører.

Lampens unikke kombination består af en enkel form og indirekte lys, der til sammen skaber en varm atmosfære i rummet.

Udseende simplicitet giver en fantastisk elegance og dekorativ effekt til et hvert interiør og endnu mere spændende effektbelysning kan opnås ved kombinationen i lodrette eller vandrette gruppeplaceringer af disse smukke væglamper.

Northern Butterfly væglampe findes i 3 farver: hvid, messing og mørkegrøn.

Størrelsen er B:20cm/H:21cm/D:10cm

Brug E27 fatning til LED lyskilde og spar på elregningen.

Butterfly væglampe findes også i perforeret version.

 

Designet af Sven I. Dysthe i 1964

Spænding: 230V
Fatning: E27
Max. wattage: 60W
Materiale: Metal
Ledningslængde: 190cm
Størrelse: B:20cm/H:21cm/D:10cm
Vægt: 1,05kg
IP: IP20
Northern

Den Oslo-baserede lampedesigner og -producent Northern fortæller det hele i sit navn. Hvor de bor, hvad de er inspireret af og dermed også hvilken stil, du kan forvente. Inspirationen er tydeligvis hentet i den barske, men utroligt smukke norske natur. Netop den natur, der danner baggrund for den fremherskende trend i boligdesign i disse år – nordisk design. 

Med sarte farver kombineret med kraftfulde former. Northern Lighting har siden 2005 designet det ene mesterværk efter det andet. Designteamet kombinerer skønhed med funktionalitet ved at anvende naturlige materialer og satse på ægte håndværk. Northern producerer både lamper, møbler og accessories til boligen, og derfor har de blik for helheden. Det kendetegner også deres lamper. De fungerer perfekt i boligen og bidrager markant til indretningen. 

Designerne hos Northern ser boligens indre som et fleksibelt, kreativt rum, hvor de kan arbejde med multifunktionelle produkter som fx standerlamper, der ud over at give et smukt lys også er skønne skulpturer at se på, når de er slukket. Lamperne fra Northern har potentiale til at gøre enhver bolig unik.

Se alle brandprodukter

0 af 0 bedømmelser

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.