Lodes Nautilus væglampe

Farve: Sort

2.999,00 kr.

Farve
Produktinformation "Lodes Nautilus væglampe"

Lodes Nautilus væglampe er i et alsidig og funktionelt nytænkende design. De to lysflader kan justeres 320 grader til siderne og 90 grader rundt. Hermed opnås et utal af flotte indstillingsmuligheder for lampen og belysningen.

Væglampen kan benyttes belysning i entréen, gangarealer og køkkenalrummet, hvor den kan give

en fantastisk belysning, og se smuk ud på væggen.

230V

2x12W LED indbygget

2700 Kelvin

1990 lumen

CRI 90

D: 19cm max

B: 28,5cm max

Se også andre flotte Lodes lamper her 

Se også denne video om Nautilus væglampe

Spænding: 230V
Fatning: LED
Max. wattage: 10.5W
IP: 20
Lodes

Lodes har siden 1950 fremstillet lamper i et tidløst design, der har bibeholdt det klassiske look og bevaret sin plads i de moderne hjem. Det har gjort Studio Italia Design til en af de førende lampeproducenter på markedet.

Det klassiske og det uventede i ét produkt

Fælles for lamperne fra Lodes er, at de er udformet i en stilren kombination af metal og farver. Det er denne kombination af det klassiske og det uventede, der gør Lodes til en smuk detalje i dit hjem. Virksomheden bruger kun de fineste materialer som fx håndblæst glas fremstillet i Murano.

Farverne bestemmer looket

Til indendørs brug har vi et stort sortiment af lamper fra Lodes. Vi oplever, at lamperne er populære uanset om du har et retro-inspireret hjem med kreative detaljer eller et skandinavisk hjem med et minimalistisk udtryk. Det store udvalg af farver og faconer gør dem oplagte og unikke i de fleste hjem. Til udendørs brug findes der også en lang række smukke Lodes-lamper i et fantastisk design. Fx Studio Italia Copenhagen Poller IP67 pullert er et populært og kendt valg med sit enkle design og funktionalitet.

Se alle brandprodukter

0 af 0 bedømmelser

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.