Filter
Calex Avesta Dekopære
Calex Avesta Dekopære er en ovalformet lyskilde i forskellige glasfarver, der vil skabe stemning til din lampe. Farven på glasset bestemmer kun look, men ikke lyset. Uanset bruges der som en enkel lyskilde eller kombineres flere forskellige, bliver Avesta en attraktiv tilføjelse til ethvert interiør. Calex Avesta dekopære fås i flere forskellige glasfarver, der kan yderligere vælges mellem 8 farver. Hver model har et originalt filament, der komplimenterer med sin silhuetform bedst muligt harmonisk. Ved brug af en lysdæmper til LED, kan lysintensitet dæmpes og justeres til den ønskede stemning. Avesta Vert Gradient - 5W LED, 1800K, 130 lumen og vejer 304 gram. Avesta Moonstone - 4W LED, 2200K, 80 lumen og vejer 273 gram. Se relaterede Lyskilder her   

336,00 kr.
Calex Beaufort Titanium
Calex Beaufort Titanium er en speciel jubilæums lysudgave indenfor glaspuster mesterværk.  Denne gammeldags olielampe er udført helt i glas med den spejllignende titaniumbelægning, der fremhæver design. Med Beaufort får du helt unik dekorativ belysning, der fremtoner æstetikken af en hvert interiørs rum. Calex Beaufort Titanium har 19,5cm i diameter og 35,3cm i højde. Lyser er 5W LED, 1800K, 90 lumen. Ved brug af en lysdæmper til LED, kan lysintensitet dæmpes og justeres til den ønskede stemning.   Se relaterede belysning i samme jubilæumskollektion her 

838,00 kr.
Calex Boden Blue Dekopære
Calex Boden Blue Dekopære med gradient præsenterer en smuk lyskildelinje i flere farverige varianter. Denne smukke designet lyskilde vil være en fantastisk interiør tilføjelse for at skabe en stemningsfuld og dekorativ belysning i boligrummet.  Uanset bruges der en enkelt model eller kombineres forskellige modeller, kan du få en legende lyseffekt. Calex Boden Blue Dekopære måler 22cm i diameter, 22,5cm i højde og vejer kun 403 gram. Lyset er 5W LED, 1800K med en lumen pakke på 130 lumen. Udsender ekstra varmt hvidt lys. Ved brug af en lysdæmper til LED, kan lysintensitet dæmpes og justeres til den ønskede stemning. Se relaterede Lyskilder i samme designserie her.

343,00 kr.
Calex Boden Emerald Dekopære
Calex Boden Emerald Dekopære præsenterer en smuk lyskildelinje i flere farverige varianter. Denne smukke designet lyskilde vil være en fantastisk interiør tilføjelse for at skabe en stemningsfuld og dekorativ belysning i boligrummet.  Uanset bruges der en enkelt model eller kombineres forskellige modeller, kan du få en legende lyseffekt. Calex Boden Emerald Dekopære måler 22cm i diameter, 22,5cm i højde og vejer kun 256 gram. Lyset er 4W LED, 2200K med en lumen pakke på 130 lumen. Ved brug af en lysdæmper til LED, kan lysintensitet dæmpes og justeres til den ønskede stemning. Se relaterede Lyskilder i samme designserie her.

384,00 kr.
Calex Boden Marron Dekopære
Calex Boden Marron Dekopære præsenterer en smuk lyskildelinje i flere farverige varianter. Denne smukke designet lyskilde vil være en fantastisk interiør tilføjelse for at skabe en stemningsfuld og dekorativ belysning i boligrummet.  Uanset bruges der en enkelt model eller kombineres forskellige modeller, kan du få en legende lyseffekt. Calex Boden Marron Dekopære måler 22cm i diameter, 22,5cm i højde og vejer kun 403 gram. Lyset er 5W LED, 1800K med en lumen pakke på 130 lumen. Ved brug af en lysdæmper til LED, kan lysintensitet dæmpes og justeres til den ønskede stemning. Se relaterede Lyskilder i samme designserie her.

419,00 kr.
Calex Boden Metallic Opal Dekopære
Calex Boden Metallic Opal Dekopære præsenterer en smuk lyskildelinje i flere farverige varianter. Denne smukke designet lyskilde vil være en fantastisk interiør tilføjelse for at skabe en stemningsfuld og dekorativ belysning i boligrummet.  Uanset bruges der en enkelt model eller kombineres forskellige modeller, kan du få en legende lyseffekt. Calex Boden Metallic Opal Dekopære måler 22cm i diameter, 22,5cm i højde og vejer kun 403 gram. Lyset er 4W LED, 2000K med en lumen pakke på 40 lumen. Ved brug af en lysdæmper til LED, kan lysintensitet dæmpes og justeres til den ønskede stemning. Se relaterede Lyskilder i samme designserie her.

485,00 kr.
Calex Boden Pink Dekopære
Calex Boden Pink Dekopære præsenterer en smuk lyskildelinje i flere farverige varianter. Denne smukke designet lyskilde vil være en fantastisk interiør tilføjelse for at skabe en stemningsfuld og dekorativ belysning i boligrummet.  Uanset bruges der en enkelt model eller kombineres forskellige modeller, kan du få en legende lyseffekt. Calex Boden Pink Dekopære måler 22cm i diameter, 22,5cm i højde og vejer kun 256 gram. Lyset er 4W LED, 2000K med en lumen pakke på 150 lumen. Ved brug af en lysdæmper til LED, kan lysintensitet dæmpes og justeres til den ønskede stemning. Se relaterede Lyskilder i samme designserie her.

383,00 kr.
Calex Boden Sapphire Dekopære
Calex Boden Sapphire Dekopære præsenterer en smuk lyskildelinje i flere farverige varianter. Denne smukke designet lyskilde vil være en fantastisk interiør tilføjelse for at skabe en stemningsfuld og dekorativ belysning i boligrummet.  Uanset bruges der en enkelt model eller kombineres forskellige modeller, kan du få en legende lyseffekt. Calex Boden Sapphire Dekopære måler 22cm i diameter, 22,5cm i højde og vejer kun 256 gram. Lyset er 4W LED, 2700K med en lumen pakke på 80 lumen. Ved brug af en lysdæmper til LED, kan lysintensitet dæmpes og justeres til den ønskede stemning. Se relaterede Lyskilder i samme designserie her.  

382,00 kr.
Calex Boden Top Mirrow Gold Dekopære
Calex Boden Top Mirrow Gold  Dekopære knytter sig til den unikke Black& Gold kollektion. Lyskilden giver et varmt og behageligt lys med sine 6W og 1800K. Ønsker du at skabe et komplet look og tilføje en ekstra dekorativ detalje til din lampe , bliver Calex Boden Top Mirrow Gold  Dekopære den rigtige supplement. Denne model har E27 fatning, som passer i de fleste lysarmaturer.

512,00 kr.
Calex Boden Top Ø22 Dekopære
Calex Boden Top Ø22 Dækopære knytter sig til den unikke Black& Gold kollektion. Lyskilden giver et varmt og behageligt lys med sine 6W og 1800K. Ønsker du at skabe et komplet look og tilføje en ekstra dekorativ detalje til din lampe , bliver Calex Boden Top Ø22 dækopære den rigtige supplement. Denne model har E27 fatning, som passer i de fleste lysarmaturer.          

529,00 kr.
Calex Boden Vert  Dekopære
Calex Boden Vert  Dekopære med gradient præsenterer en smuk lyskildelinje i flere farverige varianter. Denne smukke designet lyskilde vil være en fantastisk interiør tilføjelse for at skabe en stemningsfuld og dekorativ belysning i boligrummet.  Uanset bruges der en enkelt model eller kombineres forskellige modeller, kan du få en legende lyseffekt. Calex Boden Vert Dekopære måler 22cm i diameter, 22,5cm i højde og vejer kun 403 gram. Lyset er 5W LED, 1800K med en lumen pakke på 140 lumen. Ved brug af en lysdæmper til LED, kan lysintensitet dæmpes og justeres til den ønskede stemning. Se relaterede Lyskilder i samme designserie her.

429,00 kr.
Calex fatningsæt antik bronze
Calex fatningsæt antik bronze er den enkle og korrekte løsning sammen med en af de flotte og dekorative Calex XXL lyskilder som kan købes her.

229,00 kr.
34.93 %
Calex fatningsæt sort
Calex fatningsæt sort er den enkle og korrekte løsning sammen med en af de flotte og dekorative Calex XXL lyskilder som kan købes her.

149,00 kr. Førpris: 229,00 kr.
15.07 %
Calex fatningsæt sort 3
Calex fatningsæt sort 3 er den enkle og korrekte løsning sammen med en af de flotte og dekorative Calex XXL lyskilder som kan købes her.

620,00 kr. Førpris: 730,00 kr.
15.04 %
Calex fatningsæt sort 5
Calex fatningsæt sort 5 er den enkle og korrekte løsning sammen med en af de flotte og dekorative Calex XXL lyskilder som kan købes her.

1.045,00 kr. Førpris: 1.230,00 kr.
Calex Globe Top Mirror Black Dækopære
Calex Globe Top Mirror Black Dækopære knytter sig til den unikke Black& Gold kollektion. Lyskilden giver et varmt og behageligt lys med sine 4W og 1800K. Ønsker du at skabe et komplet look og tilføje en ekstra dekorativ detalje til din lampe , bliver Calex Globe Top Mirror Black dækopære den rigtige og fantaske supplement. Denne model har E27 fatning, som passer i de fleste armaturer.

196,00 kr.
Calex Kalmar Top Mirror Gold Dekopære
Calex Kalmar Top Mirror Gold Dekopære knytter sig til den unikke Black& Gold kollektion. Lyskilden giver et varmt og behageligt lys med sine 6W og 1800K. Ønsker du at skabe et komplet look og tilføje en ekstra dekorativ detalje til din lampe , bliver Calex Kalmar Top Mirror Gold Dekopære den rigtige supplement. Denne model har E27 fatning, som passer i de fleste lysarmaturer. Se relaterede Lyskilde i samme designserie her

509,00 kr.
Calex Kalmar Top Mirrow Dekopære
Calex Kalmar Top Mirrow Dekopære knytter sig til den unikke Black& Gold kollektion. Lyskilden giver et varmt og behageligt lys med sine 6W og 1800K. Ønsker du at skabe et komplet look og tilføje en ekstra dekorativ detalje til din lampe , bliver Calex Kalmar Top Mirrow Dekopære den rigtige supplement. Denne model har E27 fatning, som passer i de fleste lysarmaturer. Se relaterede Lyskilde i samme design serie her 

516,00 kr.
Calex Karlskoga Dekopære
Calex Karlskoga Dekopære knytter sig til en spændende Arctic-kollektion, der er designet i et frisk og snehvidt look. Uanset bruges der en enkelt model eller kombineres forskellige modeller, kan du få en legende lyseffekt.  Disse frosne lyskilder skaber uendelige muligheder for at dekorere rummet og passer godt med forskellige interiørets stilarter. Calex Kalskoga dekopære måler 20cm i diameter og 15,2cm i højde. Lyset er 6W LED, 2300K med en lumenpakke på 550 lumen. Ved brug af en lysdæmper til LED, kan lysintensitet dæmpes og justeres til den ønskede stemning. Se relaterede Dekopære i samme Arctic-kollektion her

335,00 kr.
Calex Kiruna Dekopære
Calex Kiruna Dekopære er en farverig lyskilde, der vil tilføje elegance og udstrålingscharme til din lampe. Hjørneformet Kiruna medbringer luksuriøse noder til dit interiør og hermed fremhæver boligens stilart. Uanset bruges der en enkelt model eller kombineres forskellige modeller, kan du få en smuk lyseffekt. Calex Kiruna Dekopære måler 14cm i diameter og 20cm i højde. Kiruna- designserie fås i forskellige glasfarver. Vælg din favorit mellem syv farvevariationer. Kiruna Pink – Lyset er 4W LED, 2000K, 200 lumen. Kiruna Emerald – Lyset er 4W LED, 2200K, 200 lumen. Kiruna Sapphire – Lyset er 4W LED, 2700K. 150 lumen. Kiruna Moonstone – Lyset er 4W LED, 2200K, 150 lumen. Kiruna Blue Gradient – Lyset er 5W LED, 1800K, 140 lumen. Kiruna Marron – Lyset er 5W LED, 1800K, 130 lumen. Kiruna Vert Gradient – Lyset er 5W LED, 1800K, 140 lumen. Kontakt Elministeren kundeservice for at bestille modeller, der ikke er præsenteret her.

Varianter fra 188,00 kr.
270,00 kr.
Calex Kumla Dekopære
Calex Kumla Dekopære knytter sig til en spændende Arctic-kollektion, der er designet i et frisk og snehvidt look. Uanset bruges der en enkelt model eller kombineres forskellige modeller, kan du få en legende lyseffekt.  Disse frosne lyskilder skaber uendelige muligheder for at dekorere rummet og passer godt med forskellige interiørets stilarter. Calex Kumla dekopære måler 16cm i diameter og 21,5cm i højde. Lyset er 6W LED, 2300K med en lumenpakke på 550 lumen. Ved brug af en lysdæmper til LED, kan lysintensitet dæmpes og justeres til den ønskede stemning.   Se relaterede Dekopære i samme Arctic-kollektion her

288,00 kr.
Calex Lund Dekopære
Calex Lund Dekopære knytter sig til en stilfuld Crystal-kollektion, der varierer i sin formgivning. Uanset bruges der en enkelt model eller kombineres forskellige modeller, kan du få en legende lyseffekt.  Disse smukke lyskilder skaber uendelige muligheder for at dekorere rummet og passer godt med forskellige interiørets stilarter. Calex Lund dekopære måler 9cm i diameter og 29,4cm i højde. Lyset er 4W LED, 2700K med en lumenpakke på 265 lumen. Ved brug af en lysdæmper til LED, kan lysintensitet dæmpes og justeres til den ønskede stemning.   Forny dit interiør med disse stilfulde krystallyskilder. Disse smukke modeller giver et luksuriøst og varmt udseende til ethvert interiør.  

373,00 kr.
Calex Magneto LED Dekopære
Calex Magneto LED Dekopære skaber et fantastisk blikfang i ethvert interiørrum. Imponerer med innovativt design og funktionalitet. Den fleksible glødetråd holdes helt lige på plads med en magnet. Magneto giver ekstra varmt og atmosfærisk hvidt lys.  Velegnet som et blikfang over et spisebord eller som et sæt for at skabe stil og stemning.  Calex Magneto LED dekopære kommer i 3 variative udgaver, som kan vælges mellem Asarna, Beo og Kinea. Asarna - Ø20cm/H:37cm. Lyset er 4W LED 1800K CRI 80 120 lumen. Beo -Ø30cm/H:21,3cm. Lyset er 4W LED 1800K CRI 80 70 lumen. Kinea -Ø25cm/H:30cm. Lyset er 4W LED 1800K CRI 80 100 lumen. Lysintensiteten kan nemt justeres til den ønskede stemning.

759,00 kr.
Calex Moodlight Bordlampe
Calex Moodlight Bordlampe er et  smart stemningslys. Velegnet til accentbelysning eksempelvis  på  et sengebord eller et sidebord. Vælg mellem 100+ farvemuligheder eller justerbart hvidt lys, der passer til enhver stemning. Forbindelse  og nem installation via gratis Calex app giver muligheden for at tilpasse lysstyrken fra din smartphone. Calex Moodlight bordlampe fungerer også med Google Home, Amazon Alexa og Sir.

325,00 kr.

Hollandske Calex blev grundlagt i 1970 af brødrene Van Soelen. Med afsæt i spændende og innovativt design er virksomhedens DNA dekorative lyskilder. Virksomheden producerer alt fra den velkendte glødepæreform til pærer, som udgør en lampe i selv sig.

Smukke LED-varianter

Calex producerer kvalitets el-pærer bl.a. i smukke LED varianter og er leverandør af lyskilder til supermarkeder, varehuse, byggemarkeder, el-installatører og lampebutikker m.m. i hele Skandinavien.

Pæren er lampen i sig selv

Hos Elministeren har vi et nøje udvalgt sortiment af lyskilder inden for glødepærer samt de populære sorte fatnings-sæt. De fleste af pærerne er dæmpbare og du kan derfor bruge dem som hyggebelysning i et hjørne i fx stuen, køkken, kontoret osv. En oplagt løsning til dig, der ønsker at skabe en unik belysning, hvor pæren er lampen i sig selv. Kig blandt andet nærmere på den populære Manhattan-pære, som med sin unikke udformning har givet lyskilder en ny dimension.