Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Capelo

Mærker
Kategori
Pris
Hos www.elministeren.dk er vi så heldige vi har fået de flotte Capelo lamper på vores hjemmeside. Capelo er designet af Flemming Agger, som igennem hans karriere som arkitekt har designet en bred vifte af metallamper for Le Klint hvor en kombination af papirskærme og Flemmings design viste sig at blive en kæmpe succes.

Capelo er lavet af bæredygtigt materiale, skrot vokser fra dag til dag i hele verden derfor spiller genanvendelse en stor rolle i Capelo-lampens produktion, helt fra starten af har det været vigtigt for Capelo at implementere en bæredygtig proces. Capelo ønsker at holde produktionen med miljøet i fokus. Derfor er alle metaldele på Capelos lamper fremstilles af 100% genanvendeligt metal, på denne måde holder man miljøbelastningen på et minimum.

Capelo Ekstra Stor Dragonfly Pendel
2.495,00 kr
MERE INFO / KØB
Capelo Lille Dragon Fly Pendel
1.195,00 kr
MERE INFO / KØB
Nyhed
Nyhed

Capelo

Flemming Agger som har designet Capelo har med enkelte penselstrøg visualiseret et unikt og helt rent produkt. Den stilfulde farvepalet garantere en stilfuld lampe med smukke linjer, lampen er perfekt i alle hjem og i hele boligen.

I produktionen udeføre de en præcis laserbeskæring som gør det tidløse design endnu mere unikt, med materialerne i top og med den utrolig høje kvalitet på Capelos lamper, vil disse lamper holde i mange mange år ud i fremtiden. Når så tiden kommer vil det genanvendelige materiale igen blive genbrugt, så klimaet altid er i højsædet.

Flemming Agger Blev født i 1944. Flemming blev uddannet som møbelsnedker og kom senere på den danske kunsthåndværkerskole med henblik på at uddanne sig til arkitekt. Agger har efterfølgende været med til at renovere tv-byen, han har været arkitekt på indretning af inventar hos miljøministeriet, han har været arkitekt af inventar på Københavns lufthavn samt flere togstationer. Dertil kommer at han har lavet ideoplæg og produktudvikling af den danske pavillon i Sevilla og udviklet senge for Illums Bolighus.

Det sidste nye Flemming Agger er med i er et nyt er meget spændene lampedesign projekt, nemlig Capelo serien. Her har han designet en flot serie metal lamper hvor han er blevet inspireret af de klassiske kegler ” klovnehatten ”. Her er der opstået pendler, bordlamper, gulvlamper samt væglamper.

Dragonfly er en af Capelos flotte lamper. Den klassiske lampe har et moderne udtryk, stellet er selvfølgelog produceret i det bæredygtige genbrugs metal. Skærmen bliver bearbejdet, hul presset og lampekant rundet både for at give et flot design, men også for at styrke til lampen. Skærmen laves af resin glasfiber med krakeleret maling, dette giver et meget unikt udtryk og en flot belysning. Man kan få lampen med sort eller hvidt stel.

Capelo lamperne passer ind i alle omgivelser, de er skabt så de er lette at rengøre, lamperne har en ledning på 3 meter som er nem at aftørre, tænd og sluk knappen sidder på lampens øverste del af ledningen, hvilket gør den let at finde. Lampens kan let bevæges frem, samt 360 gr rundt, så i princippet kan lampen bruges som uplight samt Down light.

Det er jo ens egen personlige stil der laver indretningen i hjemmet, men med Capelo gør du indretningen smuk, anderledes og helt unik. Capelo er med sit nordiske tidsløse og helt enkle design kommet for at blive.