Nordlux LEO TO GO

949,00 kr.

Produktinformation "Nordlux LEO TO GO"

Nordlux LEO TO GO er en smuk soldrevet og transportabel lampe med et organisk design.

Lampekroppen i plast er indpakket i den smukke buede bambus og har en praktisk håndtag. Du kan bare tage fat i håndtaget og bære, hvor du har brug for lyset.  Leo passer perfekt til at oplyse din have, terrasse eller balkonen.

Nordlux Leo to Go har integreret Solar-LED modul med et forbrug på 4W og en lumenpakke på 300 lumen.  Leo leverer et varmt lys og skaber en hyggelig stemning i uderummet især til varme sommernætter.

Designet af SAYS WHO (Kasper Meldgaard & Nikolay Duve)

Klasse: Klasse 3 (12V)
Fatning: SOLAR LED
Max. wattage: 4W
Lyskilde: Inkl. 4W LED
Farvetemperatur: 2700K
Farvegengivelse: CRI 80
Levetid LED: 30 000 timer
Materiale: Bambus/Plast
Størrelse: Ø29,9cm/H:30cm; Ledningslængde -100cm
Lampefarve: Opalhvid/Natur
IP: IP44
NordLux

Nordlux er et dansk firma, der under sloganet ”Design for the People” har en vision om at skabe designprodukter til en pris, hvor alle kan være med. Og med en kvalitet, der holder år efter år.

På forkant med internationale trends

Det er essentielt for virksomheden altid at følge med teknologiens udvikling. NordLux ønsker konsekvent at være på forkant med internationale trends og designs. Det er formentlig én af årsagerne til, at lamperne forbliver attraktive, uanset om det er som belysning i køkkenet, badeværelset eller stuen.

Både indendørs- og udendørs belysning

At have den rigtige udendørs belysning er ifølge producenten mindst lige så vigtigt som at have den rigtige belysning inden døre. Vi er hos Elministeren helt enige. Hvor indendørs belysning primært skal skabe stemning og hygge, har udendørs belysning en mere praktisk funktionel dimension. Nemlig at give lys til at kunne orientere sig. Fælles for alle lamperne er, at de tager afsæt i at skulle dække et funktionelt og æstetisk behov hos modtageren.

Se alle brandprodukter

0 af 0 bedømmelser

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.