Nordlux Porter Pendel

169,00 kr.

På lager, leveringstid: Ca. 3-5 dages leveringstid

Produktinformation "Nordlux Porter Pendel"

Nordlux Porter Pendel vil bringe dit hjem et ungdommeligt, moderne og urbant præg. Den lille pendel imponerer med sit rå og industrielle design, der vil tilføje den utraditionelle fabrikscharme til boligindretning.

Samspillet mellem den ru overflade i galvaniseret stål med synlige skruer forstærker lampens look, hvilket giver lampen et absolut blikfang i rummet.

Nordlux Porter Pendel spreder et behageligt varmt lys. Lampehovedet er justerbart, så der kan giver et retningsbestemt lys.

Brug E27 fatning til lyskilde med et maksimalt forbrug på 60W.

Med hensyn til miljø og besparelse på elregning anbefales anvendelse af LED pære. Lyset kan også dæmpes ved at tilvælge en dæmpbar pære.

Ligeledes kan du endda tilpasse i dit rum andre typer lamper fra samme designkollektion, der yderligere omfatter væglys og spotlys.

Designet af SAYS WHO

Se relaterede Vægbelysning i samme designserie her 

Spænding: 230V
Klasse: II (Dobbelt isoleret)
Fatning: E27
Max. wattage: 60W
Dæmpning: Ja med kompatibel pære
Lyskilde: Medfølger ikke
Materiale: Metal
Størrelse: Ø9cm/H:19cm
Lampefarve: Galvaniseret Stål
Ledningslængde: 200cm / Sort
IP: IP20
Vippevinkel (°): 25
NordLux

Nordlux er et dansk firma, der under sloganet ”Design for the People” har en vision om at skabe designprodukter til en pris, hvor alle kan være med. Og med en kvalitet, der holder år efter år.

På forkant med internationale trends

Det er essentielt for virksomheden altid at følge med teknologiens udvikling. NordLux ønsker konsekvent at være på forkant med internationale trends og designs. Det er formentlig én af årsagerne til, at lamperne forbliver attraktive, uanset om det er som belysning i køkkenet, badeværelset eller stuen.

Både indendørs- og udendørs belysning

At have den rigtige udendørs belysning er ifølge producenten mindst lige så vigtigt som at have den rigtige belysning inden døre. Vi er hos Elministeren helt enige. Hvor indendørs belysning primært skal skabe stemning og hygge, har udendørs belysning en mere praktisk funktionel dimension. Nemlig at give lys til at kunne orientere sig. Fælles for alle lamperne er, at de tager afsæt i at skulle dække et funktionelt og æstetisk behov hos modtageren.

Se alle brandprodukter

0 af 0 bedømmelser

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.