Filter
58.45 %
Belid Lizzie Pendel
Belid Lizzie Pendel er en smuk pendellampe med indre skygge og sin traditionelle og velkendte form passer til de fleste typer indretninger. Belid Lizzie pendel er hele Ø35 cm og fås med overflader i metallisk hvid og kontrastfarve på inderside i frisk lime. Leveres med integreret LED lyskilde i 2800K og med 1,5 m ledning. BEMÆRK!!  KUN 1 stk. til denne pris, så først til mølle.  

779,00 kr. Førpris: 1.875,00 kr.
39.2 %
HH LUX Basalt Black Bordlampe 
HH LUX Basalt Black Bordlampe  er en smuk lampe i solid granitsten med lampeskærm i skifer. Lampens rå og enkle udtryk passer perfekt til moderne indretning, uanset om det tales om bolig eller erhverv. Hver eneste sten er omhyggeligt plukket i egen produktion i Himmerland, så den samlede æstetik står helstøbt, hver lampe har sin egen personlighed og der ikke findes to ens. HH LUX Basalt Black Bordlampe med sjæl og tidløst klassisk udtryk kaster et varmt og smukt lys ind i rummet.  Bordlampen måler 35 cm i skærmdiameter, 80 cm i højde og leveres med 3-trins dæmp LED lyskilde. Fremstillet af den danske granit fra Bornholm.

2.429,00 kr. Førpris: 3.995,00 kr.
33.15 %
HH LUX Ganite Bordlampe
HH LUX Ganite Bordlampe fascinerer med sit ekstravagante look. Lampefoden er udført i solid granitsten og poleret kun på en side. Skærmen er håndlavet og eftermalet i rustfarvet.  Til sammen komponerer disse unikke elementer helheden og harmonisk udseende. HH LUX Ganite Bordlampe skaber en fantastisk dekorativ effekt og spreder et varmt og behageligt lys.  Bordlampen måler 25 cm i skærmdiameter, 50 cm i højde leveres med 3-trins dæmp LED lyskilde.

2.490,00 kr. Førpris: 3.725,00 kr.
62.08 %
HH LUX Grid Bordlampe
HH LUX Grid Bordlampe er en smuk og stilfuld håndlavet sandsten lampe, der har et helt unikt dansk design i den nordiske stil. Bordlampen har samtidig et minimalistisk look, mens sandstenens naturlige farvenuancer skaber en hyggelig og atmosfærisk belysning og helt særlige lyseffekter. Grid spreder et varmt og behageligt lys, når lampen er tændt.  Bordlampen er lige så smuk, når den er slukket og derfor er også perfekt som et dekorativt element, der passer til mange forskellige indvendige stilarter. HH LUX Grid Bordlampe kan placeres flere steder i hjemmet, og uanset om du vil dekorere med Grid på bordet, på hylden eller i vindueskarmen, gør det pænt og hyggeligt i stuen. Der følger 3-trins LED pære, der kan lyset dæmpes i tre niveauer. Bordlampen er god til at kombinere med de andre sandstenlamper, hvor f.eks. model Vali pendel kan blive til et fantastisk supplement for at skabe indbydende smyk lyskomposition. KUN 1 stk. for denne pris

948,00 kr. Førpris: 2.500,00 kr.
49.15 %
Martinelli Luce Plisse Pendel 
 Martinelli Luce Plisse Pendel imponerer med  ikonisk design og elegant lethed. Let, enkelt og elegant lampependel med LED lyskilde, der sidder i en tynd aluminiumsring af antracit farve i toppen. Skærmen er lavet af transparent Methacrylate og fås Ø45cm/H: 33cm. Ledningslængde er 250 cm, der giver mulighed at hænge lampen i alle ønskede højder. Designet af Emiliana Martinelli  i 2017  

2.336,00 kr. Førpris: 4.594,00 kr.
57.73 %
 HH LUX Lauge Pendel
 HH LUX Lauge Pendel er en unik og smuk løsning i skifer. Fremstillet af ægte og flotte naturmateriale fra Himalaya og med fantastiske skiferbeklædning skaber både en utrolig unikhed og et eksklusivt look. Hvis du elsker ægte håndlavet eksklusivitet og den skandinaviske stil, der oser af elegance og kvalitet, vil Lauge pendel lige så godt passe ind som et dekorativt vedhæng til alle typer indvendige indretninger, moderne såvel som rustikke. HH LUX Lauge Pendel med sjæl og tidløst design skaber en god belysning og giver et fantastisk og atmosfærisk lys, uanset om du vil dekorere stuen eller andre steder i hjemmet. Pendlen måler 15 cm i diameter og 30 cm i højde. Leveres med LED lyskilde med 3-trins dæmp niveauer.  Bemærk, at Lauge sælges som et sæt, der består af 2 lamper. Førpris 4 400,00 kr.

1.860,00 kr. Førpris: 4.400,00 kr.
Her har du chancen for at lave et rigtigt godt køb. Det er he vi rydder op på lageret og giver chancen for at spare en masse penge.