Calex Kalmar Top Mirror Gold Dekopære

509,00 kr.

Produktinformation "Calex Kalmar Top Mirror Gold Dekopære"

Calex Kalmar Top Mirror Gold Dekopære knytter sig til den unikke Black& Gold kollektion.

Lyskilden giver et varmt og behageligt lys med sine 6W og 1800K.

Ønsker du at skabe et komplet look og tilføje en ekstra dekorativ detalje til din lampe , bliver Calex Kalmar Top Mirror Gold Dekopære den rigtige supplement.

Denne model har E27 fatning, som passer i de fleste lysarmaturer.

Se relaterede Lyskilde i samme designserie her

Spænding: 220V-240V
Fatning: E27
Max. wattage: 6W
Farvetemperatur: 1800K
Dæmpning: Ja
Farvegengivelse: CRI 90
Størrelse: Ø20cm/H:26,5cm
Calex

Hollandske Calex blev grundlagt i 1970 af brødrene Van Soelen. Med afsæt i spændende og innovativt design er virksomhedens DNA dekorative lyskilder. Virksomheden producerer alt fra den velkendte glødepæreform til pærer, som udgør en lampe i selv sig.

Smukke LED-varianter

Calex producerer kvalitets el-pærer bl.a. i smukke LED varianter og er leverandør af lyskilder til supermarkeder, varehuse, byggemarkeder, el-installatører og lampebutikker m.m. i hele Skandinavien.

Pæren er lampen i sig selv

Hos Elministeren har vi et nøje udvalgt sortiment af lyskilder inden for glødepærer samt de populære sorte fatnings-sæt. De fleste af pærerne er dæmpbare og du kan derfor bruge dem som hyggebelysning i et hjørne i fx stuen, køkken, kontoret osv. En oplagt løsning til dig, der ønsker at skabe en unik belysning, hvor pæren er lampen i sig selv. Kig blandt andet nærmere på den populære Manhattan-pære, som med sin unikke udformning har givet lyskilder en ny dimension.

Se alle brandprodukter

0 af 0 bedømmelser

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.