Nordlux Dial Væglampe

Lampefarve: Grå

427,00 kr.

På lager, leveringstid: Ca. 3-5 dages leveringstid

Lampefarve
Produktinformation "Nordlux Dial Væglampe"

Nordlux Dial Væglampe indgår i den moderne og nutidige lampekollektion, der består yderligere af pendellamper og bordlamper .  Inspireret af lysdesign fra 50´erne har designere skabt en nyfunden glæde af geometriske former, der fusioner med den nordiske elegance og indbydende varm belysning.

Den strømlinet og åben lampeskærm giver mulighed for at lys skinner igennem og skaber en flot dekorativ upligt effekt, når lyset er tændt.

Nordlux Dial Væglampe er fremstillet i metal og fås i fire flotte finish, der kan yderligere vælges mellem sort, grå eller hvid.

Brug E27 fatning til LED lyskilde, men bemærk, at pæren tilkøbes separat.

Bordlampen har 25cm i skærmdiameter, 41cm i højde og leveres med ledning på 150cm.

Designet af SAYS WHO 

Se relaterede lamper i samme designkollektion her

Spænding: 230V
Fatning: E27
Max. wattage: 40W
Lyskilde: Medfølger ikke
Materiale: Metal
Ledningslængde: 150cm
Størrelse: Ø25cm/H:41cm
IP: IP20
NordLux

Nordlux er et dansk firma, der under sloganet ”Design for the People” har en vision om at skabe designprodukter til en pris, hvor alle kan være med. Og med en kvalitet, der holder år efter år.

På forkant med internationale trends

Det er essentielt for virksomheden altid at følge med teknologiens udvikling. NordLux ønsker konsekvent at være på forkant med internationale trends og designs. Det er formentlig én af årsagerne til, at lamperne forbliver attraktive, uanset om det er som belysning i køkkenet, badeværelset eller stuen.

Både indendørs- og udendørs belysning

At have den rigtige udendørs belysning er ifølge producenten mindst lige så vigtigt som at have den rigtige belysning inden døre. Vi er hos Elministeren helt enige. Hvor indendørs belysning primært skal skabe stemning og hygge, har udendørs belysning en mere praktisk funktionel dimension. Nemlig at give lys til at kunne orientere sig. Fælles for alle lamperne er, at de tager afsæt i at skulle dække et funktionelt og æstetisk behov hos modtageren.

Se alle brandprodukter

0 af 0 bedømmelser

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.