Filter
Belid Diablo Pendel Ø300
Belid Diablo Pendel Ø300 er kendetegnet af klassisk skandinavisk design, der er med rene og enkle linjer og funktionalitet skaber tidløse lamper til alle rum, miljøer og situationer. Som en del af den meget populære lampekollektion, der yderligere består af en række pendler, væglamper og bordlamper, kan du få en klassiker og stilfuld belysning her og nu og til mange år fremover. Belid Diablo Pendel Ø300 er fremstillet i metal og måler 30cm i diameter, 12cm i højde og leveres med 280cm ledning. Vælg mellem forskellige farvekombinationer. Brug G9 fatning med et forbrug på 10W. Med hensyn til miljø og besparelse på elregning anbefales anvendelse af LED pære: G9 LED 4,4W DIM,2700K, 470lm   Designet af Joakim Fihn Se relaterede Lamper i samme serie her.

Varianter fra 2.819,00 kr.
3.379,00 kr.
Belid Diablo Pendel Ø400
Belid Diablo Pendel Ø400 er kendetegnet af klassisk skandinavisk design, der er med rene og enkle linjer og funktionalitet skaber tidløse lamper til alle rum, miljøer og situationer. Som en del af den meget populære lampekollektion, der yderligere består af en række pendler, væglamper og bordlamper, kan du få en klassiker og stilfuld belysning her og nu og til mange år fremover. Belid Diablo Pendel Ø400 er fremstillet i metal og måler 40cm i diameter,15,6 cm i højde og leveres med 280cm ledning. Vælg mellem forskellige farvekombinationer. Brug E14 fatning med et forbrug på 10W. Med hensyn til miljø og besparelse på elregning anbefales anvendelse af LED pære: E14 LED 7W DIM, 2700K, 806lm Designet af Joakim Fihn Se relaterede lamper i samme serie her.

Varianter fra 2.919,00 kr.
3.819,00 kr.
Belid Diablo Pendel Ø500
Belid Diablo Pendel Ø500 er kendetegnet af klassisk skandinavisk design, der er med rene og enkle linjer og funktionalitet skaber tidløse lamper til alle rum, miljøer og situationer. Som en del af den meget populære lampekollektion, der yderligere består af en række pendler, væglamper og bordlamper, kan du få en klassiker og stilfuld belysning her og nu og til mange år fremover. Belid Diablo Pendel Ø500 er fremstillet i metal og måler 50cm i diameter, 19,8cm i højde og leveres med 220cm ledning. Vælg mellem forskellige farvekombinationer. Brug E27 fatning med et forbrug på 75W. Med hensyn til miljø og besparelse på elregning anbefales anvendelse af LED pære: E27 LED 7W DIM,3000K, 806lm Designet af Joakim Fihn Se relaterede lamper i samme serie her.

Varianter fra 3.369,00 kr.
3.999,00 kr.
Belid Diablo Ø165 Pendel
Belid Diablo Ø165 Pendel  er en eksklusiv og flot lampe, der udfordrer og tiltrækker. Denne lækre pendel er nyeste skud i den populære Diablo serie fra Belid. Med denne størrelse kan du nu matche de store pendler, som typisk hænger over spise eller sofabord, og lave en flot løsning over et køkkenbord, hjørnearrangementer eller i vinduespartiet. Belid Diablo Ø165 pendel fås i tre flotte farvetoner og vil komplementere perfekt til andre  lamper fra Diablo serie eller Belid  belysning. Leveres inkl. 280cm ledning og G9 LED lyskilde. Se relateredeLamper i samme serie her.   Designet af Joakim Fihn

2.690,00 kr.

Diablo pendler er kendt for deres karakteristiske design, der giver dig lamper i et eksklusivt og forførende udseende, som vil pryde ethvert rum i hjemmet. Ønsker du at udforske dine muligheder for at købe en Diablo pendel, så har du rig mulighed for det her. Hos Elministeren forhandler vi nemlig et stort udvalg af Diablo pendler, der formår at forene et eksklusivt design med den bedste belysning.

Vælg imellem flere spændende design

De Diablo pendler, som du finder her på siden, fås i flere spændende design, så du kan finde det pendel, der passer bedst ind i dit unikke hjem. Inden du vælger dit Diablo pendel, kan du bl.a. tage stilling til:

  • Omkreds - vælg ét stort Diablo pendel over fx spisebordet eller benyt din fantasi til at kombinere og sammensætte flere små pendler, der kan skabe liv og dynamik i hjemmet. Du kan typisk vælge imellem en omkreds på eksempelvis 16,5 cm. som den mindste og hele vejen op til 50 cm.
  • Farvekombinationer - vores Diablo pendler fås i flere unikke farvekombinationer, der bl.a. indebærer sort/rød, hvid/messing m.m. Der er derfor rig mulighed for at få tilført flere farver eller måske understøtte en mere klassisk indretningsstil alt efter dine personlige præferencer.

Vi forsyner kunder i hele landet med lamper i den bedste kvalitet

Hos Elministeren har vi mange års erfaring inden for belysningsbranchen - ja, faktisk er vores webshop et af landets ældste inden for belysning og tilbehør. Vi gør derfor dagligt brug af vores ekspertise inden for lamper, når vi skal hjælpe kunder som dig med at finde den helt rigtige lampe. Har du derfor spørgsmål til nogle af vores lamper? Eller er du på udkig efter en bestemt type Diablo pendel? Du er altid velkommen til at kontakte os, så vi kan hjælpe dig godt på vej.