Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Nordlux Agger Havelampe

Til forrige side
Type: HavelamperProducent: NordLux
tilbud
  • Nordlux Agger Havelampe
  • getimage-1.jpg
785,00 kr
875,00 kr Spar 10% eller 90,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid

På lager

Info

Nordlux Agger Havelampe er en traditionel udendørs belysning i galvaniseret stål, der kan modstå vind og vejr i det nordiske klima. Havelampen giver et funktionelt lys og dekorer uderummet. Velegnet til energibesparepærer eller LED lyskilder.

Nordlux Agger havelampe er hele 83cm høj og har 26cm i diameter. Ønsker du at sammenkoble flere Agger, kan dette nemt gøres via parallelforbindelse.

Basen til nedgravning tilkøbes.

Brand

NordLux

Nordlux er et dansk firma, der under sloganet ”Design for the People” har en vision om at skabe designprodukter til en pris, hvor alle kan være med. Og med en kvalitet, der holder år efter år.

På forkant med internationale trends

Det er essentielt for virksomheden altid at følge med teknologiens udvikling. NordLux ønsker konsekvent at være på forkant med internationale trends og designs. Det er formentlig én af årsagerne til, at lamperne forbliver attraktive, uanset om det er som belysning i køkkenet, badeværelset eller stuen.

Både indendørs- og udendørs belysning

At have den rigtige udendørs belysning er ifølge producenten mindst lige så vigtigt som at have den rigtige belysning inden døre. Vi er hos Elministeren helt enige. Hvor indendørs belysning primært skal skabe stemning og hygge, har udendørs belysning en mere praktisk funktionel dimension. Nemlig at give lys til at kunne orientere sig. Fælles for alle lamperne er, at de tager afsæt i at skulle dække et funktionelt og æstetisk behov hos modtageren.

Læs mere

Produktspecifikationer
Spænding

Klasse

Klasse 2 / Dobbelt isoleret

Fatning

E27

Max. wattage

60W

Lyskilde

Medfølger ikke

Materiale

Galvaniseret Stål/Glas

Størrelse

Ø26cm/H:83cm

Parallelforbindelse

Muligt

Garanti

15år mod gennemtæring

IP

IP54

Lyskilder og LED

Alternative produkter

Populære produkter