Kooduu Fokus Bordlampe

Farve: Smoky Teal

806,00 kr.

Gratis levering

På lager, leveringstid: Ca. 3-5 dages leveringstid

Farve
Produktinformation "Kooduu Fokus Bordlampe"

Kooduu Fokus Bordlampe er et genopladeligt bordlys, der kan dæmpes, så lysintensitet passer til enhver stemning eller aktivitet. Bordlampen bliver din partner til at hjælpe med at fokusere på enten på studieopgaver eller arbejdsopgaver og til noget afslappende læsning eller sengetidsledsager.

Kooduu Fokus Bordlampe er fremstillet i stål med PMMA diffuser og kommer med en USB- opladningsport.

Lyset er indbygget 10W LED og har en tilstrækkelig batterikapacitet, der holder i 40 timer på fuld opladning.

Fokus måler 10 cm i skærmdiameter og 26 cm i højde.

 Vælg din favorit mellem 5 flotte finish – Antracit, hvid, moss, smoky teal og orange.


Type: Batterilampe
Fatning: LED Modul
Max. wattage: 10W
Farvetemperatur: 2700K
Batteri: 4000 mAh
Dæmpning: 0% -100%
Størrelse: Ø10cm/H:26cm
Materiale: Metal/PMMA
Opladning: USB
Farve: Orange, Moss, Antracit, Smoky Teal, Hvid
IP: IP20
Kooduu

Kooduu blev grundlagt i 2017 og har hollandske og danske rødder. Konceptet af denne unge og succesfulde virksomhed er bygget på samvær, lykke, positiv atmosfære, hygge, innovation og smil på menneskets ansigter. 

For at bringe mennesker sammen har Kooduu´s produkter til formål at opnå en fælles følelse af ”HYGGE”, der er et begreb for dansk fænomen, som afspejler tilfredshed og nydelse af livet via at skabe en helt speciel atmosfære. 

Alle produkter ledsager os perfekt til enhver social begivenhed om det er en indendørs og udendørs, såsom en sommergrill, picnic eller en romantisk aften på sofaen. 

Dansk design af Eskild Hansen
Kooduus produkter er designet af Eskild Hansen studio. Eskild og hans hold skaber prisvindende produkter i de bedste traditioner indenfor skandinavisk design. Her møder vi en fantastisk kombination af en høj følsomhed over for smukke detaljer, enkelthed og funktionalitet.
Eskild tror på dyb baggrundsforskning, flere runder med designkoncepter og når det er relevant, interagerer med brugerne for feedback.

Oplev flere facetter af form og æstetik, moderne teknologier og høj kvalitet, stemning og socialsamvær med at bruge Kooduus designkoncept i jeres bolig med forskellige kollektioner.

Se alle brandprodukter

0 af 0 bedømmelser

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.