Pablo Sky Sound LED pendel

Størrelse: 46cm | Størrelse: 46cm | Farve: Antracit

6.050,00 kr.

Størrelse
Farve
Produktinformation "Pablo Sky Sound LED pendel"

Designet Af Pablo Studio i 2020

Belønnet af DesignPris i NY 2020 & Metropolis Likes Award

Sky kollektion fra Pablo er et modulært belysningssystem, der præsenteres i tre serielle variationer med flere skærmløsninger. Alle de fine variationer i stilfuldt og minimalistisk design giver forskellige funktionelle og dekorative effekter.

Her hos Elministeren.dk introduceres Sky kollektion med Sky Solo, Sky Dome og Sky Sound lamper.

SKY Sound Akustisk belysning

Sky Sound er i en familie af de spændende Sky pendel-lamper, der supplerer en ekstra funktionalitet ved at forene godt lys og god akustik for velværet i indretninger i hjemmet, restauranten eller kontorlokalet.

Pablo Sky Sound pendel  kombinerer en tosidet LED lyskilde i højpolerede lyselement i aluminium med fremragende og elegante akustisk skærm, som er lavet af blødt lyddæmpende filt, der giver lampen et charmerende look og minimerer det omgivende støjniveau.

 

Pablo Sky Sound LED pendel  fås i tre størrelser med diameter 45,8 cm, 61 cm og 81 cm til skalering fra små til store rum og kan hænges op i blandende størrelsesgrupper for at opnå maksimalt lyddæmpnings niveau.

Sky Sound fås i skærm farverne stengrå og antracit.

Materiale:  Poleret aluminium

Mål:

Diameter: Ø 16,5 cm

Staghøjde: 44.4 cm

Roset:        Ø13,5 cm

Ledningslængde: 300 cm

 

Spænding: 230V
Farvetemperatur: 2700-2200K
Dæmpning: DTW (dim to warm)
Farvegengivelse: 90
Lumen/Watt: 70
Levetid LED: 50000 timer
Pablo

Pablo's design er fremdrevet i front for amerikansk moderne belysning ved en kompromisløs tilgang til enkelhed og anvendelighed. Ved at sammensmelte de højeste tekniske fornemmelser med den mest passende materialevalg, er Pablo i stand til at skabe unikke, tidløse designs med kraft til at transformere ethvert miljø.

Firmaet blev grundlagt i San Francisco i 1993 af den venezuelansk-fødte industridesigner Pablo Pardo. Ved at omfatte en mindre-er-mere ideologi udfordrer Pablo ofte traditionelle designmetaforer ved at udvikle mere praktiske løsninger kogt ned til deres essens, form og lys. 

En almindelig tråd forbinder alle dets kreationer, værdsætter varighed og bæredygtighed og kasserer den ene gangs tankegang, der er så udbredt i dag. Dets mission er at skabe design, der uddyber forholdet mellem objekter, deres brugere og deres miljøer.

Se alle brandprodukter

0 af 0 bedømmelser

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.