Pablo Bola Lantern Bordlampe

Farve: Messing-Tan

4.169,00 kr.

Gratis levering

På lager, leveringstid: Ca. 3-5 dages leveringstid

Farve
Produktinformation "Pablo Bola Lantern Bordlampe"

Pablo Bola Lantern Bordlampe er et vidunderligt lysmestervæk, som udvider den mest populære Bola- designkollektion med en bærbar model. Den perfekte eklekticisme forener visuel æstetik, innovation og funktionalitet. Med den nye portabelversion får du mere fleksibilitet i placering og lampen kan skabe et smukt og behageligt lys både i inderum og uderum.

 Den elegante opalglaskugle hviler på en spejlet diskreflektor i poleret rustfrit stål og dekoreret med et praktisk håndtag af læder i premium kvalitet.

 Bola Lantern er ultrataktil, 4-trins dæmpning er placeret på diskreflektoren, så kan lysstyrken justeres med let touch.

 Lyset er 3,2W LED 2700K-1800K CRI 95 280 lumen.

Genopladelig via USB har batterilevetid mellem 10 og 400 timer, som er afhængigt af lysintensiteten.

Pablo Bola Lantern Bordlampe kommer i den flotte finish i krom, messing, sort eller gunmetal og kombineres med et læderhåndtag i sort eller tan.


 Designet af Pablo Pardo & Pablo Studio i 2021

Lampetype: Batterilampe
Fatning: LED Modul
Max. wattage: 3,2W
Farvetemperatur: 2700K-1800K
Dæmpning: Ja. 4-step DTW
Farvegengivelse: CRI 95
Materiale: Glas/Stål/Læder
Opladning: 6 timer, USB
Størrelse: Ø24cm/H:33cm
Farve: Sort-sort, Messing-Tan, Krom-Tan, Gunmetal-Sort, Messing-Sort
IP: IP20
Pablo

Pablo's design er fremdrevet i front for amerikansk moderne belysning ved en kompromisløs tilgang til enkelhed og anvendelighed. Ved at sammensmelte de højeste tekniske fornemmelser med den mest passende materialevalg, er Pablo i stand til at skabe unikke, tidløse designs med kraft til at transformere ethvert miljø.

Firmaet blev grundlagt i San Francisco i 1993 af den venezuelansk-fødte industridesigner Pablo Pardo. Ved at omfatte en mindre-er-mere ideologi udfordrer Pablo ofte traditionelle designmetaforer ved at udvikle mere praktiske løsninger kogt ned til deres essens, form og lys. 

En almindelig tråd forbinder alle dets kreationer, værdsætter varighed og bæredygtighed og kasserer den ene gangs tankegang, der er så udbredt i dag. Dets mission er at skabe design, der uddyber forholdet mellem objekter, deres brugere og deres miljøer.

Se alle brandprodukter

0 af 0 bedømmelser

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.