Pablo Belmont Pendel

Lampefarve: Grå

6.845,00 kr.

Lampefarve
Produktinformation "Pablo Belmont Pendel"

 Pablo Belmont Pendel repræsenter det nytænkende design, der fusioner den traditionelle stofskærm lampe med den varme, der skaber værdifulde håndlavede møbler.

Ved hjælp af de fine strømlinjer og geometri skabes et naturligt lærred til at fremhæve et udsøgt udvalg af uld i premium-kvalitet. I kombinationen med flotte farver og elementer i et massivt udformet egetræ dannes et elegant look og en dekorativ charme.

Pablo Belmont Pendel kommer i tre farvevariationer af lampeskærm – grå, grafitgrå og hvid.

Pendlen måler 56cm x 30cm x16,9cm, leveres med en ledning på 300cm og 34,3cm x 3,8 baldakin.

Lyset er 2 x E27 15W LED 2700K CRI 90.

Belmont kan hænges enkeltvis eller grupperes af flere og ligeledes skabes en varm og indbydende atmosfære i interiørrummet.

Belmont kommer yderligere i tiltrækkende bord- og gulvstående modeller.

 

Designet af Brad Ascalon & Pablo Studio i 2019

Prisbelønnet af Metropolis Likes Award i NY 2020

Spænding: 230V
Fatning: E27
Max. wattage: 30W
Lyskilde: 2x15W LED medfølger
Farvetemperatur: 2700K
Dæmpning: Ja
Farvegengivelse: CRI 90
Lumen/Watt: 106lm
Materiale: Uld/Egetræ
Størrelse: 56cm x 30cm x16,9cm
Ledningslængde: 300cm
IP: IP20
Pablo

Pablo's design er fremdrevet i front for amerikansk moderne belysning ved en kompromisløs tilgang til enkelhed og anvendelighed. Ved at sammensmelte de højeste tekniske fornemmelser med den mest passende materialevalg, er Pablo i stand til at skabe unikke, tidløse designs med kraft til at transformere ethvert miljø.

Firmaet blev grundlagt i San Francisco i 1993 af den venezuelansk-fødte industridesigner Pablo Pardo. Ved at omfatte en mindre-er-mere ideologi udfordrer Pablo ofte traditionelle designmetaforer ved at udvikle mere praktiske løsninger kogt ned til deres essens, form og lys. 

En almindelig tråd forbinder alle dets kreationer, værdsætter varighed og bæredygtighed og kasserer den ene gangs tankegang, der er så udbredt i dag. Dets mission er at skabe design, der uddyber forholdet mellem objekter, deres brugere og deres miljøer.

Se alle brandprodukter

0 af 0 bedømmelser

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.