Pablo Carousel Bordlampe

Model: Small 16 | Farve: Clear- Terracotta

4.678,00 kr.

Gratis levering

På lager, leveringstid: Ca. 1-2 ugers leveringstid

Model
Farve
Produktinformation "Pablo Carousel Bordlampe"

Pablo Carousel Bordlampe udvisker grænsen mellem stemning og nytte. Med sit hybridperspektiv er egnet til brug som en opladningsstation til mobile enheder.

Den cylindriske lysdiffuser i riflet akryl skjuler LED-lysmodul, der placeret under lampens mini bordoverflade på lampens top i lakeret metal, udstråler lysmønstre oppe og ned under.

Lyset er indbygget LED 7W 2700K-2200K CRI 90 med en lumenpakke 280 lumen. Lysintensitet kan justeres på 3- trinsniveauer og dæmpes med 100-40-10%.

Pablo Carousel Bordlampe fås i 2 udgaver, der varieres med lysdiffuser mellem bronze eller klar farvetone og kombineres med lampetop i hvid, terracotta og sort.

Yderligere kommer i 2 variative modeller – Small og Large.

Small 12 – Ø30cm/H:11cm

Small 16 - Ø30cm/H:17,5cm

Large 12 – Ø40cm/H:11cm

Large 16 – Ø40cm/H:17,5cm


 Designet af Pablo Pardo

Prisbelønnet af Design Award i 2023

 

Spænding: 230V
Fatning: LED Modul
Max. wattage: 7W
Model: Large 12, Large 16, Small 12, Small 16
Farvetemperatur: 2700K-2200K
Dæmpning: DTW (dim to warm)
Farvegengivelse: CRI 90
Materiale: Metal/Akryl
Opladning: USB-C
Farve: Clear- Terracotta, Clear- Hvid, Bronze- Sort, Bronze- Hvid, Bronze-Terracotta, Clear-Sort
IP: IP20
Pablo

Pablo's design er fremdrevet i front for amerikansk moderne belysning ved en kompromisløs tilgang til enkelhed og anvendelighed. Ved at sammensmelte de højeste tekniske fornemmelser med den mest passende materialevalg, er Pablo i stand til at skabe unikke, tidløse designs med kraft til at transformere ethvert miljø.

Firmaet blev grundlagt i San Francisco i 1993 af den venezuelansk-fødte industridesigner Pablo Pardo. Ved at omfatte en mindre-er-mere ideologi udfordrer Pablo ofte traditionelle designmetaforer ved at udvikle mere praktiske løsninger kogt ned til deres essens, form og lys. 

En almindelig tråd forbinder alle dets kreationer, værdsætter varighed og bæredygtighed og kasserer den ene gangs tankegang, der er så udbredt i dag. Dets mission er at skabe design, der uddyber forholdet mellem objekter, deres brugere og deres miljøer.

Se alle brandprodukter

0 af 0 bedømmelser

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.