Pablo T.O Pendel

Model: T.O 3STACK | Finish: Krom

24.151,00 kr.

Gratis levering

På lager, leveringstid: Ca. 1-2 ugers leveringstid

Model
Finish
Produktinformation "Pablo T.O Pendel"

Pablo T.O Pendel er en hyldest til minimalistisk æstetik bag belysning, hvor elegance møder kvalitetsbevidsthed og funktionalitet. Lyset spredes i rummet gennem slanke linjer og hænges af to dekorative vævede nylonremme, som giver en fin afslutning og et innovativt touch. Pendlen er udstyret med en 360⁰- rotationsfunktion, så lyset kan vinkles efter behov opad, nedad eller til siderne.

Pablo T.O Pendel måler 137 cm i længden med den maksimale ophængshøjde på 300 cm. Desuden kan vælges mellem 3 modeller T.O 1STACK, T.O 2STACK eller T.O 3STACK

T.O1- LED 10W 2700K CRI 90+ 750 lumen.

T.O2- 2xLED 10W 2700K CRI 90+ 2x 750 lumen.

T.O3 – 3xLED 10W 2700K CRI 90+ 3x750 lumen.

Udstyret med et lyskontrol-system, som har tilmed mulighed for at dæmpe lyset med en mekanisk push-knap 100/10% og 2-niveaur lysdæmpning 100/40%.

T.O pendel giver mulighed for frihed og kreativitet ved at skabe belysningskompositioner af en bred vifte af konfigurationer fra lineære serie til multi-akse og multi-level grupperinger.  

Pendlen er velegnet perfekt over et spisebord, et skrivebord eller dekorative installationer. Ligeledes kan passe ind i forskellige indretnings miljøer både for private og professionelle interiører.

T.O er udført i metal i 3 flotte finish - i poleret krom, matsort eller grå og kan kombineres med farverige ophængningsremme i orange, grafit eller lysegrå.

Designet af Carmine Deganello & Pablo Studio I 2022

 

Spænding: 230V
Fatning: LED Modul
Model: T.O 1STACK, T.O 2STACK, T.O 3STACK
Max Wattage (per lyskilde): 10W
Farvetemperatur: 2700K
Størrelse: L:137cm
Farvegengivelse: CRI 90+
Ledningslængde: 300cm
Lumen ( per lyskilde): 750lm
Materiale: Metal/Nylon
Rotation : 360⁰
Finish: Grå, Krom, Sort
Farve ledning: Grafit, Lysegrå, Orange
IP: IP20
Pablo

Pablo's design er fremdrevet i front for amerikansk moderne belysning ved en kompromisløs tilgang til enkelhed og anvendelighed. Ved at sammensmelte de højeste tekniske fornemmelser med den mest passende materialevalg, er Pablo i stand til at skabe unikke, tidløse designs med kraft til at transformere ethvert miljø.

Firmaet blev grundlagt i San Francisco i 1993 af den venezuelansk-fødte industridesigner Pablo Pardo. Ved at omfatte en mindre-er-mere ideologi udfordrer Pablo ofte traditionelle designmetaforer ved at udvikle mere praktiske løsninger kogt ned til deres essens, form og lys. 

En almindelig tråd forbinder alle dets kreationer, værdsætter varighed og bæredygtighed og kasserer den ene gangs tankegang, der er så udbredt i dag. Dets mission er at skabe design, der uddyber forholdet mellem objekter, deres brugere og deres miljøer.

Se alle brandprodukter

0 af 0 bedømmelser

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.