Kooduu Atmos Lampe med Højttaler & Vinkøler

1.249,00 kr.

Produktinformation "Kooduu Atmos Lampe med Højttaler & Vinkøler"

Kooduu Atmos Lampe med Højttaler & Vinkøler er en ny transportabel model, der kan skabe stemning og hyggelig atmosfære såvel i inde- og uderummet og hermed imponerer med sit stilfulde minimalistiske design og funktionalitet.  Lampen tiltrækker ikke kun med fleksibilitet i placering, men også i anvendelsesmuligheder.

Udformet i den rene geometri, der fusionerer med fremragende kvalitetsmaterialer og innovative teknologier, hvilket til sammen skaber et fantastisk og multi-dimensionalt objekt

LYS & LYD & DEKOR & STEMNING & OPLEVELSE.

Kooduu Atmos Lampe med Højttaler & Vinkøler leverer det varme og dæmpbare lys, mens Bluetooth højttaler streamer din yndlings musik. Hold din vin eller drikkevarer kølige med Kooduus genanvendelige isterninger i den indbyggede beholder eller skab sin egne kreationer.

Atmos fås i to flotte modeludgaver, der kan yderligere vælges mellem lampefod i børstet stål eller messing.

Designet af Jacob Jensen

Kooduu

Kooduu blev grundlagt i 2017 og har hollandske og danske rødder. Konceptet af denne unge og succesfulde virksomhed er bygget på samvær, lykke, positiv atmosfære, hygge, innovation og smil på menneskets ansigter. 

For at bringe mennesker sammen har Kooduu´s produkter til formål at opnå en fælles følelse af ”HYGGE”, der er et begreb for dansk fænomen, som afspejler tilfredshed og nydelse af livet via at skabe en helt speciel atmosfære. 

Alle produkter ledsager os perfekt til enhver social begivenhed om det er en indendørs og udendørs, såsom en sommergrill, picnic eller en romantisk aften på sofaen. 

Dansk design af Eskild Hansen
Kooduus produkter er designet af Eskild Hansen studio. Eskild og hans hold skaber prisvindende produkter i de bedste traditioner indenfor skandinavisk design. Her møder vi en fantastisk kombination af en høj følsomhed over for smukke detaljer, enkelthed og funktionalitet.
Eskild tror på dyb baggrundsforskning, flere runder med designkoncepter og når det er relevant, interagerer med brugerne for feedback.

Oplev flere facetter af form og æstetik, moderne teknologier og høj kvalitet, stemning og socialsamvær med at bruge Kooduus designkoncept i jeres bolig med forskellige kollektioner.

Se alle brandprodukter

0 af 0 bedømmelser

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.