Pablo Sky Dome pendel

Størrelse: Ø46cm | Størrelse: Ø46cm | Farve: Træ/Hvid Eg

6.050,00 kr.

Størrelse
Farve
Produktinformation "Pablo Sky Dome pendel"

Designet Af Pablo Studio i 2020

Belønnet af DesignPris i NY 2020 & Metropolis Likes Award

Sky kollektion fra Pablo er et modulært belysningssystem, der præsenteres i tre serielle variationer med flere skærmløsninger. Alle de fine variationer i stilfuldt og minimalistisk design giver forskellige funktionelle og dekorative effekter.

Her hos Elministeren.dk introduceres Sky kollektion med Sky Solo, Sky Dome og Sky Sound lamper.

Sky Dome  er i en familie af de spændende Sky pendel-lamper, der varierer i forskellige materialer, farver og størrelser af lampeskærme, der giver hver lampe sin egen æstetiske charme og lyser på unikke måder.

Pablo Sky Dom  pendel fås i to variationer . Den første variant i metal males enten mathvid eller matsort. Den næste i presset træ fås i valnød eller hvid eg. Sky Dome serien bruger en tosidet LED lyskilde, der giver samlet down/ up op til 1250 lumen dæmpbart lys i alle retninger.

Pablo Sky Dome pendel  fås i tre størrelser Ø45,8 cm, Ø61 cm og Ø81 cm.

Denne flotte pendel matcher godt med en skandinavisk og ren indretningstil.

 

Materiale (Lampe): Poleret aluminium

Mål:

Diameter: Ø 16,5 cm

Staghøjde: 44.4 cm

 

 

Spænding: 230V
Farvetemperatur: 2700-2200K CRI 90+
Dæmpning: DTW (dim to warm)
Lumen/Watt: 70lm/W
Levetid LED: 50000 timer
Ledningslængde: 305cm
Pablo

Pablo's design er fremdrevet i front for amerikansk moderne belysning ved en kompromisløs tilgang til enkelhed og anvendelighed. Ved at sammensmelte de højeste tekniske fornemmelser med den mest passende materialevalg, er Pablo i stand til at skabe unikke, tidløse designs med kraft til at transformere ethvert miljø.

Firmaet blev grundlagt i San Francisco i 1993 af den venezuelansk-fødte industridesigner Pablo Pardo. Ved at omfatte en mindre-er-mere ideologi udfordrer Pablo ofte traditionelle designmetaforer ved at udvikle mere praktiske løsninger kogt ned til deres essens, form og lys. 

En almindelig tråd forbinder alle dets kreationer, værdsætter varighed og bæredygtighed og kasserer den ene gangs tankegang, der er så udbredt i dag. Dets mission er at skabe design, der uddyber forholdet mellem objekter, deres brugere og deres miljøer.

Se alle brandprodukter

0 af 0 bedømmelser

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.