Pablo Totem Pendellampe

Model: BB

7.672,00 kr.

Gratis levering

På lager, leveringstid: Ca. 3-5 dages leveringstid

Model
Produktinformation "Pablo Totem Pendellampe"

Pablo Totem Pendellampe er den elegante belysning, der fusioner industrielt design, håndværks æstetik og teknologi. Fremstillet af mundblæst opalglas charmerer med en enkel geometri og et effektivt lys. Pendellampen indgår i den smukke designkollektion, som præsenterer modulære kompositioner af de fire flotte glasskærme A, B, C og D.

 A – Ø38cm/H:39cm, B – Ø33cm/H:29cm, C- Ø30cm/H:15cm, D – Ø43cm/H:13cm

Skærmene samles i variative konfigurationer og kan hænges alene eller kaskadegruppering.  Velegnet til bolig- elle kommercielle miljøer.

Totem er udstyret med 2 LED-moduler, der spreder et blændfrit lys op- og nedrettet.

Lyset er 20W CRI 90 med DTW-dæmpbar funktion, der regulerer farvetemperatur fra 2700K til 2200K.

Pablo Totem pendellampe leveres med en ledning på 300 cm og canopy i stål.

Designet af Pablo Pardo & Pablo Studio

 

Spænding: 230V
Fatning: LED Modul
Max. wattage: 20W
Farvetemperatur: 2700-2200K
Dæmpning: DTW (dim to warm)
Farvegengivelse: CRI 90
Levetid LED: 50 000 timer
Materiale: Glas
Lampefarve: Opalhvid
IP: IP20
Pablo

Pablo's design er fremdrevet i front for amerikansk moderne belysning ved en kompromisløs tilgang til enkelhed og anvendelighed. Ved at sammensmelte de højeste tekniske fornemmelser med den mest passende materialevalg, er Pablo i stand til at skabe unikke, tidløse designs med kraft til at transformere ethvert miljø.

Firmaet blev grundlagt i San Francisco i 1993 af den venezuelansk-fødte industridesigner Pablo Pardo. Ved at omfatte en mindre-er-mere ideologi udfordrer Pablo ofte traditionelle designmetaforer ved at udvikle mere praktiske løsninger kogt ned til deres essens, form og lys. 

En almindelig tråd forbinder alle dets kreationer, værdsætter varighed og bæredygtighed og kasserer den ene gangs tankegang, der er så udbredt i dag. Dets mission er at skabe design, der uddyber forholdet mellem objekter, deres brugere og deres miljøer.

Se alle brandprodukter

0 af 0 bedømmelser

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.