Pablo Corner Office

Farve: Lysegrå

7.500,00 kr.

Farve
Produktinformation "Pablo Corner Office"

Pablo Corner Office er et innovativt system, der er designet til at forbedre det personlige rum i et dynamisk arbejdsstation enten hjemme eller på den nye åbne arbejdsplads.

Systemet består af 3 elementer såsom akustiske stofpaneler, dæmpbart LED- hjørne lysstation med forskellige strømporter og lommeorganaser for at holde elektroniske devices og de praktiske kontorting let tilgængelige.

Denne triade leverer belysning, lydreduktion og en fleksibel desktop samtidigt giver en ergonomisk løsning for at opgradere de eksisterende åbne kontorborde og skriveborde.  Ydermere er Pablo Corner Office et let til at installere og re-konfigurere og imødekomme de skiftende behov i højt dynamiske arbejdssituationer.

Designet af Peter Stathis & Michael McCoy 2017

Prisbelønnet af Best Interior Design i 2017 og Metropolis Likes Award 

 

Spænding: 230V
Fatning: LED 8W
Dæmpning: Ja
Farvegengivelse: CRI 80
Lumen/Watt: 75lm
Levetid LED: 50 000 timer
Størrelse: 39cmx39cm/H:46cm
Ledningslængde: 300cm
IP: IP20
Power: 63W
USB- port: USB 30 - 10W, USB C31 - 35W
Pablo

Pablo's design er fremdrevet i front for amerikansk moderne belysning ved en kompromisløs tilgang til enkelhed og anvendelighed. Ved at sammensmelte de højeste tekniske fornemmelser med den mest passende materialevalg, er Pablo i stand til at skabe unikke, tidløse designs med kraft til at transformere ethvert miljø.

Firmaet blev grundlagt i San Francisco i 1993 af den venezuelansk-fødte industridesigner Pablo Pardo. Ved at omfatte en mindre-er-mere ideologi udfordrer Pablo ofte traditionelle designmetaforer ved at udvikle mere praktiske løsninger kogt ned til deres essens, form og lys. 

En almindelig tråd forbinder alle dets kreationer, værdsætter varighed og bæredygtighed og kasserer den ene gangs tankegang, der er så udbredt i dag. Dets mission er at skabe design, der uddyber forholdet mellem objekter, deres brugere og deres miljøer.

Se alle brandprodukter

0 af 0 bedømmelser

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.