Efterårs lækre TILBUD! Se med, her
Mærker
Kategori
Produkter
Pris
Størrelse
Farve

Lysstofarmaturer

Vi kender alle udtrykket lysstofarmaturer. Det handler selvfølgelig om de velkendte aflange armaturer med et eller to lysstofrør monteret. De findes fra det meget simple plastikhus med fatning og glimtænder til special reflektorer, som kan optimere lys udbyttet og retningsbestemme lyset. Lysstofarmaturer har et industrielt udtryk og bliver typisk brugt, hvor der er brug for kraftig belysning fx garage og værksted.

LED-lysstofrør

I takt med udviklingen af LED-lysstofrør, så åbnes der op for mulighed for at udskifte det traditionelle lysstofrør med et LED-lysstofrør. Det kræver dog en mindre ombygning af armaturet. Vi anbefaler at man tager kontakt med sin lokale el-installatør. Ombygningen betyder, at du kan beholde dit armatur og spare tid og penge på en ny montage. Samtidig får du en længere levetid og energibesparelse, som kan bidrage til at betale den ekstra omkostning for LED-lysstofrøret i forhold til det traditionelle lysstofrør

Vi hjælper dig på vej

Elministeren finder du altid lysstofarmaturer af høj kvalitet og med mulighed for at vælge nøjagtigt til dit behov. Har du brug for hjælp, står vi altid gerne til rådighed med vejledning og et godt tilbud. Du kan også finde andre downlight eller loftlamper med LED hos Elministeren.

Læs mere

Viser alle 5 resultater

Armatur Prelude 15W Elministeren
Armatur Prelude 15W
545,00 DKK
Chello 2x18W børstet stål Elministeren
SG køkken armatur Chello 2x18W børstet stål
725,00 DKK
SG køkken armatur Chello 2x18W hvid Elministeren
SG køkken armatur Chello 2x18W hvid
450,00 DKK
SG køkken armatur Chello 2x36W hvid Elministeren
SG køkken armatur Chello 2x36W hvid
999,00 DKK
Sylvania grundarmatur HF enkelt Elministeren
Sylvania grundarmatur HF
Fra: 285,00 DKK