Axolight Poses Profil

Modelnavn: POSES 45 OFF | Farve: Sort

1.873,00 kr.

Gratis levering

På lager, leveringstid: Ca. 1-2 ugers leveringstid

Modelnavn
Farve
Produktinformation "Axolight Poses Profil "

Axolight Poses Profil knytter sig til et innovativt modulært belysningssystem, der giver mulighed for at skabe utallige konfigurationer af geometriske former og belysnings installationer på væggen, loftet eller nedhængspendel. Inspireret af Euclidiske matematik har designer skabt dette unikke lysobjekt, som indeholder begreber såsom punktet, linjen og planet. Lyset transporteres og spredes i rummet gennem lige linjer og samlingspunkter.

 Ønsker du at opfinde din egen model med personlighed, ligeledes inviterer Axolight dig til at blive medskaber af dette spændende projekt.

Belysnings systemet består af 2 basiselementer såsom Poses Profil og Poses Satellitter og for at fuldende systemet tilkøbes en driver og et elektrisk kabel.

Axolight Poses Profil kommer i 3 forskellige længder og 2 variationer – ON (med lys) eller OFF (uden lys).

Poses 45 – Ø2,5cm/ H:45cm. Lyset er LED 8,6W 3000K CRI 90 840lm.

Poses 82- Ø2,5cm/H:82 cm. Lyset er LED 16,5W 3000K CRI 90 1608lm.

Poses 142 – Ø2,5cm/H:142cm. Lyset er LED 29,5W 3000K CRI 90 2867lm.

Poses Profil fås i 4 flotte finish – hvid, rød, laguna aqua, sort eller grå.

Lineære belysningsprofiler forbindes med cirkulære satellitelementer, hvor et magnetisk dæksel sikrer forbindelsen, giver en nem installation og et æstetisk tiltalende look.

Alle lineære elementer af belysningssystem er udsyret med en 360- rotationsfunktion, der giver mulighed for at få et retningsbestemt lys og dekorative lysskygger.

 Designet af Axolight LAB

Kontakt vores kundeservice for at få rådgivning, så driver og elektriske kabler leveres optimalt.

 

Spænding: 230V
Modelnavn: POSES 142 OFF, POSES 82 ON, POSES 45 OFF, POSES 82 OFF, POSES 45 ON, POSES 142 ON
Fatning: LED MODUL
Max. wattage: 8,6W, 16,6W, 29,5W
Farvetemperatur: 3000K
Størrelse: L:142cm, L:82cm, L:45cm
Farve: Grå, Sort, Laguna Aqua, Hvid, Rød
IP: IP20
Axolight

Axolight er en italiensk belysningsproducent specialiseret i high-end dekorative lamper med et ”MADE IN ITALY ” design. Grundlagt i nærheden af Venedig for 25 år siden har virksomhed i dag sine driftscentre i Italien og USA, repræsentanterne i omkring 90 lande i hele verden. 

Et hvert Axolight – produkt, uanset om det er en standard – eller en skræddersyet, er projekteret, udviklet, testet og håndsamlet i virksomhedens værksted- laboratorium i Scorzè – Venedig.

Axolight designer og fremstiller produkter (klar til levering og tilpasset) til store, mellemstore og små rum. For hvert produkt, der er repræsenteret her, er det muligt at kende det dimensionale tilbud ved at følge indikationen på størrelser S, M, L, XL

Axolight fremstiller sine produkter ved at transformere omkring flere forskellige materialer (primært metaller, tekstiler og glas). I 2018 blev Jewel, det første Axolight- produkt som blev fremstillet i genanvendeligt nylon, glasfiber og aluminium, Jewel er en samling af pendellamper, hvis særegnet element er en dobbelt-krydset bur, lavet af nylon og genanvendeligt glas, som omfavner en konisk form i aluminium, hvor LED-lyskilde er placeret. Jewel er designet af Clara del Portillo og Alex Selam

Axolights multidisciplinære team er i stand til at give form til umulige designobjekter og iscenesætte et stemningsfuldt lysspil. Holdet glæder sig også over at skabe lysende objekter i autonom kreativitet. Det sidste objekt er Ego, som er en form af lysstrøm og en utvivlsom syntese af kreativitet og kreativitet. Ego er lavet af messing og er en syntese af personlighed og elegance. Perfektionen af de anvendte linser genererer en lysstrøm så attraktiv som den er uventet. 

Mario Alessiani  er en anderkendt designer ved Axolight,  han har designet  Float-kollektion. Float er en multifunktionel og bærbar lampe som kan bruges inde og ude, den er designet til forskellige anvendelser: bord, væg, ophæng og gulv i samme lampe. Lampen er opladelig og gør den også derfor ekstrem anvendelig i forskellige sammenhænge ude og inde. 

Axolight startede produktionen af ​​den første prototype i anledning af Verdens miljødag, der er dedikeret til temaet plastaffald. Dette symbolske valg koncentrerer opmærksomheden om et aktuelt emne af grundlæggende betydning for virksomhedskulturen for det mærke, der designer, konstruerer og bringer avancerede designlamper til markedet uden at glemme miljømæssig bæredygtighed.

Axolight fremstiller  produkter med respekt for mennesker og miljø.

Se alle brandprodukter

0 af 0 bedømmelser

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.