Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Flos Bon Jour Versailles bordlampe

Til forrige side
Type: LED bordlamperProducent: FLOS
  • Flos bon jour versailles krom bordlampe Elministeren
  • Flos bon jour versailles kobber bordlampe Elministeren
4.250,00 kr
4.250,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid
Ryd

Info

Flos Bon Jour Versailles bordlampe er designet af Philippe Starck som er kendt for nytænkede og anderledes design. Denne lampe er inspireret gamle dages skønhed integreret med moderne teknik .

Lampen giver et blødt lysskær. Foden er fremstillet i støbt klar plast og toppen i ABS.

Lampen betjenes med tænd/sluk/dæmp funktion på medfølgende 2mtr ledning med stikprop/adaptor som passer til de fleste elektriske systemer.

H: 423mm
Ø: 316mm hoved
Ø: 175mm fod

Leveres inkl. LED-lyskilde, 13W, 2700 Kelvin, CRI=90, 811 lumen

Produktspecifikationer
Spænding

Max. wattage

13W

Fatning

LED

Dæmpning

Farvetemperatur

Farvegengivelse

90

Lumen

811

Farve

,

Vægt

1,55kg

Om producenten

Lamperne fra italienske FLOS (grundlagt 1962) er anerkendte for deres høje kvalitet. FLOS er også kendt for at arbejde tæt sammen med en lang række af verdens ledende designere, fx brødrene Castiglioni og Phillippe Starck. I Danmark oplever vi, at FLOS stormer frem. Særligt deres berømte klassikere Arco og Glo-Ball er populære.

Prisvindende producent

De elegante lamper passer ind i de fleste hjem og overrasker med unikke detaljer. Fx mundblæste skærme og skyggeeffekter. Det er således ikke uden grund, at den italienske producent har vundet en lang række priser for godt og nytænkende design. Med dette afsæt har de i den grad formået at sætte sig selv på verdenskortet med italienske klassikere inden for moderne industrielt design.

Phillippe Starck og integration af Apple-teknologi

D'E-light med LED-lyskilde er navnet på en bordlampe fra FLOS (designet af Philippe Starck). Det særlige ved denne lampe er, at den kan bruges til apple ipod, apple iphone og apple ipad. Du oploader blot din gadget direkte på lampen - og har dermed lys og teknologi et og samme sted. En oplagt lampe på arbejdsbordet.