Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Northern Gear Dobbelt arm Bordlampe

Til forrige side
Type: BordlamperProducent: Northern
  • Northern Gear Dobbelt arm bordlampe

Inspiration

9.190,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid

På lager

Info

Designet af  Johan Lindsten i 2018

Northern Gear Dobbelt arm bordlampe er en  lampe med rustik fornemmelse og industriel stil.

Bordlampen kan indstilles i flere retninger og passe fint , hvor I ønsker at placere belysning i forskellige lyspositioner. Man har mulighed for at skifte hældningen på lampens krop, ved manuelt at løfte kroppen og sætte den i et nyt gear, ligesom at køre en bil.

Northern Gear dobbelt arm bordlampe   har med sin mat sorte farve mulighed for at skabe kontraster i hjemme og vil fungere perfekt som skrivebords-lampe eller en smuk lampe på en kommode eller en vindueskam.

Brug E27 fatning til LED lyskilde med et forbrug på 11W.

Gear Dobbelt arm har 2xØ38cm/B:76-116cm/H:65-85cm.

Gear kollektion  fås både i en enkelt bordlampe version og i en dobbelt version med to kroppe der vender hver sin vej.

Se også Northern Gear bordlampe

Se også Northern Gear gulvlampe 

Produktspecifikationer
Spænding

Max. wattage

2x60W

Fatning

E27

Dæmpning

Materiale

Stål

Farve

Sort-krop/ Hvid-inderskærm

Vægt

10,1kg

Om producenten

Den Oslo-baserede lampedesigner og -producent Northern fortæller det hele i sit navn. Hvor de bor, hvad de er inspireret af og dermed også hvilken stil, du kan forvente. Inspirationen er tydeligvis hentet i den barske, men utroligt smukke norske natur. Netop den natur, der danner baggrund for den fremherskende trend i boligdesign i disse år – nordisk design. Med sarte farver kombineret med kraftfulde former. Northern Lighting har siden 2005 designet det ene mesterværk efter det andet. Designteamet kombinerer skønhed med funktionalitet ved at anvende naturlige materialer og satse på ægte håndværk. Northern producerer både lamper, møbler og accessories til boligen, og derfor har de blik for helheden. Det kendetegner også deres lamper. De fungerer perfekt i boligen og bidrager markant til indretningen. Designerne hos Northern ser boligens indre som et fleksibelt, kreativt rum, hvor de kan arbejde med multifunktionelle produkter som fx standerlamper, der ud over at give et smukt lys også er skønne skulpturer at se på, når de er slukket. Lamperne fra Northern har potentiale til at gøre enhver bolig unik.