Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Northern Gear Black Gulvlampe

Til forrige side
Type: GulvlamperProducent: Northern
  • Northern Gear Black gulvlampe

Inspiration

11.900,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid

På lager

Info

Designet af  Johan Lindsten i 2018

Northern  Gear Black gulvlampe er i en familie af de spændende Gear-bordlamper,  der er med sin rustikke fornemmelse og industrielle look  vil markere sig i hjemmet.

Man har mulighed for at skifte hældningen på lampens krop, ved manuelt at løfte kroppen og sætte den i et nyt gear, ligesom at køre en bil.

Northern Gear Black gulvlampen har med sin mat sorte farve mulighed for at skabe kontraster i hjemme og vil fungere perfekt som stemnings-lampe i stuen ved siden af sofaen eller som et statement ude i hjørnet af et rum.

 

Brug E27 fatning til LED lyskilde med et forbrug på 11W.

Gear gulvlampen har Ø47cm/B:130-150cm/H:190-210cm.

Se også Northern Gear bordlampe

Se også Northern Gear Dobbelt arm bordlampe

 

Produktspecifikationer
Spænding

Max. wattage

100W

Fatning

E27

Dæmpning

Materiale

Stål

Farve

Sort-krop/Hvid- inderskærm

Vægt

17,1kg

Om producenten

Den Oslo-baserede lampedesigner og -producent Northern fortæller det hele i sit navn. Hvor de bor, hvad de er inspireret af og dermed også hvilken stil, du kan forvente. Inspirationen er tydeligvis hentet i den barske, men utroligt smukke norske natur. Netop den natur, der danner baggrund for den fremherskende trend i boligdesign i disse år – nordisk design. Med sarte farver kombineret med kraftfulde former. Northern Lighting har siden 2005 designet det ene mesterværk efter det andet. Designteamet kombinerer skønhed med funktionalitet ved at anvende naturlige materialer og satse på ægte håndværk. Northern producerer både lamper, møbler og accessories til boligen, og derfor har de blik for helheden. Det kendetegner også deres lamper. De fungerer perfekt i boligen og bidrager markant til indretningen. Designerne hos Northern ser boligens indre som et fleksibelt, kreativt rum, hvor de kan arbejde med multifunktionelle produkter som fx standerlamper, der ud over at give et smukt lys også er skønne skulpturer at se på, når de er slukket. Lamperne fra Northern har potentiale til at gøre enhver bolig unik.