Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Northern Gear Bordlampe

Til forrige side
Type: BordlamperProducent: Northern
  • Northern Gear bordlampe

Inspiration

5.290,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid

På lager

Info

Designet af Johan Lindsten i 2018

Northern Gear bordlampe er en rustik lampe, der med sit industrielle look vil markere sig i hjemmet. Man har mulighed for at skifte hældningen på lampens krop manuelt ved at løfte kroppen og sætte den i et nyt gear, ligesom at køre en bil.

Gear bordlampen har med sin mat sorte farve mulighed for at skabe kontraster i hjemme og vil fungere perfekt som skrivebordlampe eller en smuk lampe på en kommode eller en vindueskam.

Northern Gear bordlampe fås både i en enkelt bordlampe version og i en dobbelt version med to kroppe der vender hver sin vej.

Størrelsen  er Ø38cm/H: 65-85cm/B:48-68cm

Brug E27 fatninger til LED lyskilder med et forbrug på 11W.

Produktspecifikationer
Spænding

Max. wattage

60W

Fatning

E27

Materiale

Stål

Farve

IP

IP20

Vægt

6,1kg

Om producenten

Den Oslo-baserede lampedesigner og -producent Northern fortæller det hele i sit navn. Hvor de bor, hvad de er inspireret af og dermed også hvilken stil, du kan forvente. Inspirationen er tydeligvis hentet i den barske, men utroligt smukke norske natur. Netop den natur, der danner baggrund for den fremherskende trend i boligdesign i disse år – nordisk design. Med sarte farver kombineret med kraftfulde former. Northern Lighting har siden 2005 designet det ene mesterværk efter det andet. Designteamet kombinerer skønhed med funktionalitet ved at anvende naturlige materialer og satse på ægte håndværk. Northern producerer både lamper, møbler og accessories til boligen, og derfor har de blik for helheden. Det kendetegner også deres lamper. De fungerer perfekt i boligen og bidrager markant til indretningen. Designerne hos Northern ser boligens indre som et fleksibelt, kreativt rum, hvor de kan arbejde med multifunktionelle produkter som fx standerlamper, der ud over at give et smukt lys også er skønne skulpturer at se på, når de er slukket. Lamperne fra Northern har potentiale til at gøre enhver bolig unik.