Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Nordlux Contina Bordlampe

Til forrige side
Type: BordlamperProducent: NordLux
Pladsholder
449,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid

Info

Contina kombinerer attraktivt design og funktionalitet, hvor det er de omhyggeligt udvalgte detaljer, der får serien til at skille sig ud og gøre den til sin egen. Det lette stel fuldendes af en kugleformet glaskuppel i opalhvidt glas som skjuler lyskilden, og spreder et flot blændfrit lys ud i rummet samt bidrager til et elegant udtryk.

Spænding (Volt)230

Klasse 2 (Dobbelt isoleret)

Fatningstype G9

Max watt 5W

Lyskilde Medfølger ikke

Lampefarve Sort

Glasfarve Opalhvid

Lednings farve Sort stofledning

Primært materiale Metal

Sekundært materiale Glas

Højde (cm)48.5

Længde (cm)27

Bredde (cm)15

Skærmdiameter (cm)10

Ledningslængde (cm)150

Kan ledning skiftes?Nej

Om producenten
Nordlux er et dansk firma, der under sloganet ”Design for the People” har en vision om at skabe designprodukter til en pris, hvor alle kan være med. Og med en kvalitet, der holder år efter år.

På forkant med internationale trends

Det er essentielt for virksomheden altid at følge med teknologiens udvikling. NordLux ønsker konsekvent at være på forkant med internationale trends og designs. Det er formentlig én af årsagerne til, at lamperne forbliver attraktive, uanset om det er som belysning i køkkenet, badeværelset eller stuen.

Både indendørs- og udendørs belysning

At have den rigtige udendørs belysning er ifølge producenten mindst lige så vigtigt som at have den rigtige belysning inden døre. Vi er hos Elministeren helt enige. Hvor indendørs belysning primært skal skabe stemning og hygge, har udendørs belysning en mere praktisk funktionel dimension. Nemlig at give lys til at kunne orientere sig. Fælles for alle lamperne er, at de tager afsæt i at skulle dække et funktionelt og æstetisk behov hos modtageren.

Læs mere