Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Nordlux Contina Væglampe

Til forrige side
Producent: NordLux
Nyhed
  • Nordlux Contina væglampe messing
449,00 kr
449,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid
Ryd

Info

Nordlux Contina væglampe er en attraktiv model af den elegante lampeserie, der leveres i en lang række loft-, væg og gulvbelysning, som kombinerer et smukt design og funktionalitet. Den klassiske kuppelformet skærm i opalhvidt glas komplementeres med en moderne finish i metal og denne kombination skaber en moderne og stilfuldt look. Lampen spreder et flot blændfrit lys og bidrager til at fremhæve interiørets æstetik i ethvert rum.

Nordlux Contina væglampe er oprettet med brede anvendelsesmuligheder, da den lange fleksible arm gør lampen brugervenlig både som væg- og loftslampe.

Væglampen fås i messing og sort mat lakeret metal.

Brug G9 fatning til lyskilder, imens bemærk at pærer købes separat.

Se også relaterede Nordlux Contina – Pendel, bordlampe og gulvlampe.

Produktspecifikationer
Spænding

Max. wattage

5W

Fatning

G9

Materiale

Metal/Glas

Størrelse

Ø10cm/H:37,2cm/L:73,6cm

Farve

Messing, Sort

IP

IP20

Om producenten
Nordlux er et dansk firma, der under sloganet ”Design for the People” har en vision om at skabe designprodukter til en pris, hvor alle kan være med. Og med en kvalitet, der holder år efter år.

På forkant med internationale trends

Det er essentielt for virksomheden altid at følge med teknologiens udvikling. NordLux ønsker konsekvent at være på forkant med internationale trends og designs. Det er formentlig én af årsagerne til, at lamperne forbliver attraktive, uanset om det er som belysning i køkkenet, badeværelset eller stuen.

Både indendørs- og udendørs belysning

At have den rigtige udendørs belysning er ifølge producenten mindst lige så vigtigt som at have den rigtige belysning inden døre. Vi er hos Elministeren helt enige. Hvor indendørs belysning primært skal skabe stemning og hygge, har udendørs belysning en mere praktisk funktionel dimension. Nemlig at give lys til at kunne orientere sig. Fælles for alle lamperne er, at de tager afsæt i at skulle dække et funktionelt og æstetisk behov hos modtageren.

Læs mere