Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Nordlux Contina Pendel

Til forrige side
Producent: NordLux
  • Nordlux Contina Pendel
  • Nordlux Contina Pendel Sort
  • Nordlux Contina Pendel Messing
648,00 kr
648,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid
Ryd

Info

Nordlux Contina pendel er en attraktiv model af den elegante lampeserie, der leveres i en lang række bord-, væg og gulvbelysning, som kombinerer et smukt design og funktionalitet. Pendlen har et tidløst og stilfuldt look, hvor de tre klassiske kuppellys i opalhvidt glas på en række komplementeres med en moderne finish i metal.  Det smalle design gør, at Contina pendel passer eksempelvis perfekt over det lange spise- eller køkkenbord i det nordiske hjem. Lampen spreder et flot blændfrit lys og bidrager til at fremhæve interiørers æstetik i ethvert rum.

Nordlux Contina pendel fås i messing og sort mat lakeret metal.

Størrelsen er Ø10/L:90cm B:41,3cm

Brug G9 fatning til lyskilder, imens bemærk at pærer købes separat.

Se også relaterede Nordlux Contina – bordlampe, væglampe og gulvlampe

Produktspecifikationer
Spænding

Fatning

G9

Max. wattage

5W

Lyskilde

Medfølger ikke

Materiale

Glas/ Metal

Størrelse

Ø10/L:90cm B:41,3cm

Ledningslængde

200cm

Lampefarve

Messing, Sort

IP

IP20

Om producenten
Nordlux er et dansk firma, der under sloganet ”Design for the People” har en vision om at skabe designprodukter til en pris, hvor alle kan være med. Og med en kvalitet, der holder år efter år.

På forkant med internationale trends

Det er essentielt for virksomheden altid at følge med teknologiens udvikling. NordLux ønsker konsekvent at være på forkant med internationale trends og designs. Det er formentlig én af årsagerne til, at lamperne forbliver attraktive, uanset om det er som belysning i køkkenet, badeværelset eller stuen.

Både indendørs- og udendørs belysning

At have den rigtige udendørs belysning er ifølge producenten mindst lige så vigtigt som at have den rigtige belysning inden døre. Vi er hos Elministeren helt enige. Hvor indendørs belysning primært skal skabe stemning og hygge, har udendørs belysning en mere praktisk funktionel dimension. Nemlig at give lys til at kunne orientere sig. Fælles for alle lamperne er, at de tager afsæt i at skulle dække et funktionelt og æstetisk behov hos modtageren.

Læs mere