Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Nordlux Contina Bordlampe Messing

Til forrige side
Type: BordlamperProducent: NordLux
499,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid

Info

Contina kombinerer attraktivt design og funktionalitet, hvor det er de omhyggeligt udvalgte detaljer, der får serien til at skille sig ud og gøre den til sin egen. Det lette stel fuldendes af en kugleformet glaskuppel i opalhvidt glas som skjuler lyskilden, og spreder et flot blændfrit lys ud i rummet samt bidrager til et elegant udtryk.

Contina er en eksklusiv bordlampe i det smukkeste messing, som tilfører varme og hygge til den lyse nordiske indretning. Den elegante bordlampe har mange funktioner og anvendelsesmuligheder, da lampehovedet kan drejes til begge sider samt den øverste del af stellet kan justeres både op og ned efter behov.

Spænding (Volt) 230
Klasse Klasse 2 (Dobbelt isoleret)
Fatningstype G9
Max watt 5W
Lyskilde Medfølger ikke
IP Grad IP20
Lampefarve Messing
Glasfarve Opalhvid
Ledningsfarve Hvid stofledning
Primært materiale Metal
Sekundært materiale Glas
Højde (cm) 48.5
Længde (cm) 27
Bredde (cm) 15
Skærmdiameter (cm) 10
Ledningslængde (cm) 150
Kan ledning skiftes? Nej
GTIN: 5704924001758
Produktspecifikationer
Spænding

IP

IP20

Lyskilde

3x5W

Fatning

G9

Materiale

Metal/Glas

Størrelse

Ø10cm/L:90cm/B:41,3cm

Ledningslængde

200cm

Farve

Messing, Sort

Om producenten
Nordlux er et dansk firma, der under sloganet ”Design for the People” har en vision om at skabe designprodukter til en pris, hvor alle kan være med. Og med en kvalitet, der holder år efter år.

På forkant med internationale trends

Det er essentielt for virksomheden altid at følge med teknologiens udvikling. NordLux ønsker konsekvent at være på forkant med internationale trends og designs. Det er formentlig én af årsagerne til, at lamperne forbliver attraktive, uanset om det er som belysning i køkkenet, badeværelset eller stuen.

Både indendørs- og udendørs belysning

At have den rigtige udendørs belysning er ifølge producenten mindst lige så vigtigt som at have den rigtige belysning inden døre. Vi er hos Elministeren helt enige. Hvor indendørs belysning primært skal skabe stemning og hygge, har udendørs belysning en mere praktisk funktionel dimension. Nemlig at give lys til at kunne orientere sig. Fælles for alle lamperne er, at de tager afsæt i at skulle dække et funktionelt og æstetisk behov hos modtageren.

Læs mere